Moje šťastná hvězda

Drsná válka moderátorek?

Atmosféra na Nově prý začíná housnout. Opravdu Petruchová nemá Borhyovou v lásce?

Dělají, že se mají rády. Povídá se ale, že to mezi nimi pořádně vře a jedna druhou nemůže vystát. Snaží se Veronika Petruchová (29) vyštípat z televize zkušenou Lucii Borhyovou (45)?


Jakmile nastoupila moderátorka Veronika Petruchová (29) do hlavního zpravodajství TV Nova, okamžitě se o ní začalo mluvit jako o nástupkyni Lucii Borhyové (45). Nelze si nevšimnout, že jsou si podobné – mají stejné rysy, velké oči a obě jsou atraktivní ženy. 


Petruchovou samozřejmě srovnávání s mnohem zkušenější kolegyní lichotí, ale také dodává motivaci nadále na sobě tvrdě pracovat. Říká se o ní, že je velmi ambiciózní a chce být co nejdříve na Nově jedničkou a ideálně Borhyovou úplně dostat ze hry.


Co vše je schopna pro to udělat? Petruchová má velkou výhodu v tom, že je mladší, nemá žádné závazky a může se plně soustředit jen na kariéru.


Kolikrát už se asi spolu stihly pohádat?

Kariéra na první místě

Dokonce sama přiznává, že ve vztazích zatím tápe a nemá ani přítele. Borhyová je naopak dvojnásobnou maminkou a kariéra pro ni už dávno není na prvním místě. Má tedy hlavu trochu někde jinde než v práci a možná jí uniká, jak moc se podle informací našeho utajeného zdroje ji snaží Petruchová vyštípat.

Na jednu stranu se může zdát, že se je bez šance. Přece jen, Borhyová moderuje na Nově spoustu let a diváci ji milují. Jenže ona to není poslední dobou už tolik pravda. Spousta lidí totiž volá po tom, aby byla v televizi nahrazena. „Už je na Nově přes čas, měla by vědět, kdy odejít,“ má v tom jasno jedna z divaček. „Příšerné frázování a umělá rozjařenost.

Zde by výměna byla zapotřebí,“ vidí to podobně další internetová komentující. Ještě silnější kritiku zažila Borhyová po loňském Silvestru, který se podle diváků Nově vůbec nepodařil a nejslabším článkem měla být právě Lucie Borhyová. „Trapný Silvestr, o Borhyové ani nemluvím,“ má v tom jasno komentující na internetu.

Jak to dopadne?

Uvidíme tedy, jestli Nova svou stálici podrží, anebo ji postupně bude stahovat z vysílání. Rozhodující je a bude samozřejmě sledovanost. Pokud začne klesat, pak se na Nově budou muset vážně zamyslet nad její budoucností. A tehdy může dosáhnout Petruchová svého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden