Moje sladké tajemství

Drsná válka o miliony rozpoutá peklo!

Moje sladké tajemství

Více než dva roky po smrti svého otce rozputává boj o peníze. Dosáhne svého?

Nejstarší dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (46) si představovala ideální život ve Finsku po boku svého manžela Tima Tolkkiho, zatím jí ale osud chystá různé překážky. Hudebník tráví většinu času v Mexiku, takže je Gottová v Helsinkách stále sama. Teď se ale rozhodla udělat rázné rozhodnutí.

Vpodstatě je povoláním dcera slavíka. Gottová (46) rozhodně nemá na růžích ustláno, přesto ale nezahálí a v době nepřítomnosti manžela několikrát navštívila Prahu, kde má po své debutové písni údajně domluvenou další hudební spolupráci.

Mezitím zkouší ve Finsku už přes rok sehnat nové zaměstnání, zatím ovšem v hledání nebyla příliš úspěšná. Při své nedávné návštěvě Prahy Gottová prohlašovala, že by měla brzy nastoupit do bezpečnostní agentury, plány jí ale opět nevyšly.

V minulosti pracovala dlouhé roky jako barmanka, vzhledem k přibývajícímu věku si už ale běhání kolem zákazníků neuměla představit, a rozhodla se proto zkusit štěstí v jiném oboru. Touží

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden