Moje sladké tajemství

Drsné hádky s rodiči!

Idylku Tereze ničí kritika od těch nejbližších lidí!

Svoji maminku Carmen Mayerovou (76) Tereza Kostková vychvaluje, kudy chodí. Šarmantní herečka je dceři vzorem především v přístupu ke stárnutí. To je však jediné, na čem se ty dvě shodnou.

Při výběru životního partnera neměla herečka a moderátorka Tereza Kostková (45) napoprvé zrovna šťastnou ruku. Přesto by od rodičů čekala více podpory.

Jako nejmladší dcera má od svých rodičů hodně pozornosti. Carmen Mayerová (76) a Petr Kostka (83) dceru milují, zároveň se ji i v jejích pětačtyřiceti letech snaží vychovávat.

Tereza je rodinně založená a nepřipadá v úvahu, že by se svým rodičům vyhýbala, a tak jejich kritiku na bývalého manžela Petra Kracika (63) snášela celkem dobře. Když jí otec radí, jak má hrát nebo moderovat, ještě to také skousne.

Pokud se však někdo jen slovíčkem otře o jejího syna Toníka (14) nebo současného manžela Jakuba Nvotu (44), tak se herečka nezná. I kdyby to byli její rodiče.

Svůdníci jsou špatná volba

Když si domů Tereza přivedla rozvedeného, o osmnáct let staršího režiséra Kracika, nebyla její maminka nadšená. „Pro jistotu nic neříkám,“ rozhodla se nekomentovat, že Tereza odvedla manžela od rodiny. Kracik byl tehdy ženatý s Veronikou Gajerovou (58).

Carmen se bála, že se její dcera spálí. Když došlo na rozvod, mohla jí jen připomenout, že jí to říkala. To se Kostkové neposlouchalo hezky. Rodičům se nezavděčila ani dalším partnerem. Režisér Jakub Nvota měl stejně jako Petr Kracik pověst svůdníka. Kostka s Mayerovou měli strach, že zase Tereza naletí na sladké řečičky.

Syn má moc volnosti

O to překvapivější pak bylo, když si po několikaměsíční známosti Nvotu vztala za manžela. Ani tehdy ho však Mayerová nevzala na milost. Když už o něm na veřejnosti promluví, je to spíš chladné konstatování, že je jí sympatický.

„Především znám jeho režijní práci a ta je skvělá,“ řekla Carmen a je jasné, že se matka s dcerou co se týká mužů vůbec neshodnou. Poslední kapkou bylo, když Kostka zkritizoval dceru za to, že kupuje synovi příliš hraček. Je očividné, že to Tereza s rodiči nemá snadné, ale bere to s úsměvem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden