Můj čas na kafíčko

Drsné intriky v zákulisí Tváře! Kde jde komu po krku?

Startuje 4. řada soutěže Tvoje tvář má známý hlas! Proč došlo k vyhazovu? Kdo drží s kým a kdo je proti?

A je to opět tady! Sotva skončila třetí řada oblíbené imitační megashow Tvoje tvář má známý hlas, startuje už tuto sobotu pěkně všechno odznova! Už teď ale vyplouvají na povrch první překvapivé zvraty. Kdopak si dost polepšil a kdo musel protentokrát ven z kola? Nechte se už co nevidět překvapit...

Dalších osm zářivých celebrit českého showbyznysu složených ze čtyř mužů a čtyř žen je připraveno se týden co týden předvádět, aby pobavili miliony diváků u televizních obrazovek. Kdo kývl na tuhle výzvu tentokrát? O známé obličeje nebude opět nouze! Těšit se můžete na zpěvačku Leonu Machálkovou (50), baviče Dalibora Gondíka (47), herce Tomáše Matonohu (46) nebo herečky Bereniku Kohoutovou (26) či Anetu Krejčíkovou (26), které obě znáte ze seriálu Ulice, bývalou vítězku Miss z roku 2010 Jitku Boho (25), skladatele a dabéra Jana Maxiána (34) nebo muzikálového zpěváka Jana Kopečného (28). Kdo půjde komu po krku a kdo si uřízne největší ostudu?

Ríša se prý kvůli Ondrovi odmítl Tváře zúčastnit.

Strhne se nelítostný boj?

Za nejstaršího barda celého týmu je tentokrát žena, a to Leona Machálková, která prý na castingu hodně překvapila nejen jako zpěvačka, ale hlavně jako nadaná tanečnice „Jsem fanynkou tohoto pořadu, moc se mi česká verze líbí. Ve skrytu duše jsem si přála, abych byla oslovená,“ nechala se slyšet Leona. To herec Tomáš Matonoha kývl na nabídku až teď napodruhé. „Mě už oslovili jednou, ale v té době jsem zrovna nemohl, takže teď mám z toho dvojnásobnou radost,“ uvedl na pravou míru Tomáš. A jak se starší zkušené hvězdy vypořádají s mladší konkurencí v podobě krasavice Jitky Boho nebo Bereniky Kohoutové? Bude ve čtvrté řadě probíhat drsný souboj generací? Nebo si každý bude hrát na soukromém písečku? „Neuvěřitelně se těším, dlouho jsem nemohla uvěřit, že budu součástí čtvrté řady. Půjdu rozhodně za své hranice,“ tvrdí sebevědomě Jitka. Na jednom se ale shodnou všichni. Bude to velký boj a každý chce předvést pořádné rodeo, které by jen tak během běžného podzimu bez Tváře rozhodně nezažil!

Iva Pazderková

Škatulata, hýbejte se!

Kdo dělal jednou soutěžícího, může být teď klidně pohybovým koučem celebrit. Přesně to potkalo barda třetí řady herce Martina Dejdara (52). Ostojí jako poradce? Ačkoli náplň pořadu zůstává stále stejná, na některé další docela velké změny se můžete přece jen těšit. Tvář se bude přesouvat ve vysílacím čase televize Nova z neděle na sobotu. Proč? Chtějí snad tvůrci pořadu dosáhnout ještě větší sledovanosti? „Diváci si stěžovali, že jim nevyhovuje nedělní vysílací čas kvůli dětem, protože ráno musí vstávat do školy, a pořad končí až pozdě večer,“ uvedl člen úzkého týmu televize. Časový posun ale není jediným přesunem, který se odehrává. Celá show se totiž stěhuje z rozlehlých barrandovských ateliérů do pražských Jinonic. Ty jsou ale daleko menší, takže se všichni včetně známých osobností budou muset uskromnit.

Tomáš Matonoha

Pazderková už ztratila Tvář

Kdo se naopak nebude muset vůbec uskromňovat je bývalá porotkyně Tváře Iva Pazderková (37), která údajně z časových a pracovních důvodů musela další účast odmítnout. Možná že už ale spíš oba milenci nezvládali trávit vedle sebe doma i v práci tolik času… Její vlivný přítel Hynek je totiž produkčním celé soutěže. Odešla opravdu dobrovolně, nebo ji už po kupících se stížnostech diváků na její neustále arogantní chování ani Hynek nebyl schopný v show udržet? „No, už jsem se zapřísahala, že na to koukat nebudu, hlavně kvůli té namyšlené drsňačce Pazderkové, ale takhle mě to začíná zajímat,“ píší divačky na sociální sítě. Ještě, že už si Iva svůj účet na sociální síti po všech těch negativních reakcích na svou osobu zrušila. Teď by se asi nestačila divit. Každopádně místo Ivy usedne nastálo do křesla poroty bývalý soutěžící z poslední odvysílané řady, herec a dabér Aleš Háma (44).

Leona Machálková

Čeká ho už úplně jiná Partička

Za to moderátor a bavič Ondřej Sokol (45) se snaží v Tváři udržet zuby nehty, protože účinkování ve známé Partičce je najednou ta tam. Sokolovi mají prý za zlé jak Michal Suchánek (52), tak Richard Genzer (50), že se Tváři naprosto upsal a na kamarády z Partičky už nemá vůbec čas. Ondřejovi tak nezbývá než se moderování držet pěkně dál, když o Partičku už přišel a kluci dál hrajou, ale už bez něho. Richard Genzer měl být dokonce jedním ze soutěžících, ale účast prý právě kvůli Ondrovi odmítl. Co ale bude dělat Pazderková, která po účinkování v legendární Partičce skončila teď najednou i ve zlaté lodi jménem  Tvář? To se zatím neví. Možná konečně přišel čas na nějaké to potomstvo.

Bude benjamínek opět miláček žen?

Volali mu, ať se přijde ukázat. Tak šel na konkurz, i když váhal, jestli někoho zvládne imitovat. Mladý, talentovaný a velmi líbivý zpěvák Jan Kopečný má za sebou už řadu muzikálů jako třeba hlavní roli v Romeovi a Julii nebo v muzikálu Casanova. Není tedy na pódiu žádným nováčkem. Prý to najednou prostě přišlo, aniž by o to sám nějak zvlášť usiloval. Přesto má z účinkování v Tváři šílený strach. „Bojím se, protože v muzikálech jsem měl na určité role třeba dva tři měsíce, ale tady budou jen dva tři dny na zkoušení,“ přiznal svoje rozpačité pocity Honza. Nepříjemné odlitky obličeje už má sice sympatický fešák za sebou, ale vysoké podpadky prý ještě nezkoušel. Dokáže benjamínek soutěže během svých výkonů ještě lámat srdce tisícům žen a dívek, jako se to v minulých řadách povedlo zpěvákům Milanu Peroutkovi (27) nebo Davidu Gránskému (25)? A bude se všechno případně snažit dohnat svým sexy charismatem vlasatého romantika?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden