Můj kousek štěstí
Drsné přiznání Perkausové! Bude rozvod?
Je dost možné, že se začíná cítit jako ve zlaté kleci, což by vedlo ke krachu...
Drsné přiznání Perkausové! Bude rozvod?

Jejich vztah vypadal ještě nedávno jako pohádka. Nemusí mít ale šťastný konec. Moderátorka údajně hledá, kdo by se jí ujal. S manželem to má podle všeho teď doma asi dost vypjaté.

Poznali se, randili, vzali se. On bohatý a samý sval, ona populární a velmi žádaná. Vypadalo to, že Eva Perkausová (29) konečně našla svého prince.

S Ivanem Heckem (40) to ale podle všeho není taková procházka růžovou zahradou, jak se oba snaží předvádět na veřejnosti. Sama moderátorka přiznala, že ji manžel prakticky denně něčím vytočí. Hádky jsou tak asi u nich na denním pořádku.

Všechno se mělo vystupňovat zhruba v době, kdy se jim narodil syn Kilian. Tomu už je víc než půl roku. Ovšem Perkausová chtěla po porodu co nejdřív do práce.

Kvůli ní se musela z Primy pakovat oblíbená moderátorka Gabriela Lašková (33). Jenže Hecko chtěl podle všeho další dítě. Ideálně co nejdřív.

Sám je totiž z početné rodiny. Blondýna druhé miminko sice připustila, ale zřejmě si chtěla nechat nějaký čas na práci. A v poslední době často vyráží do společnosti s výstřihem proklatě hlubokým.

Heckovi se to prý nelíbí. Asi má o chování své manželky jiné představy. Podle některých informací chce Eva zůstat „v kurzu“. Nechat si zadní vrátka, pokud by jí to doma nevyšlo a ona musela narychlo jinam.

Netřeba pochybovat o tom, že by se našla celá řada náručí, které by ji s radostí přijaly. Její minulost je doslova protkaná řadou kontroverzních vztahů a příležitostných románků. Třeba s bohatým podnikatelem Antonínem Charouzem (68), bývalým fotbalistou Václavem Kadlecem (31) a dalšími bohatými a mocnými muži.

reklama
Související články
Vypadá to, že se na herečku Ilonu Svobodovou (64) konečně usmálo štěstí. Spoustu let se bála o zdraví syna Filipa (33), který jednoho dne dostal záchvat a jen díky jejímu včasnému zásahu vše dobře dopadlo. Před deseti lety vzala rakovina milovaného muže, hudebního skladatele Petra Skoumala (†76). A aby toho nebylo málo, před dvěma lety přišla […]
Můj čas na kafíčko / 20.9.2024
Zdálo se, že půvabná herečka ze seriálu Ulice Veronika Čermák Macková (30) našla ve starším kolegovi Hynku Čermákovi (51) spřízněnou duši. Jenže nedávno odcestovala na dovolenou a svého manžela nechala doma. Její příznivci začali spekulovat, jestli se náhodou potají nerozešli či neprožívají manželskou krizi. Nejspíš ale mohou být v klidu. Veronika si jen chtěla vyzkoušet, jaké […]
Schyluje se u Brzobohatých k rozvodu? Daniele ruply nervy!
premium
Vypadalo to na dokonalou pohádku. Manželství Ondřeje (41) a Daniely (45) Brzobohatých se má ale zmítat v těžké krizi! Překonají stín minulosti, který je pronásleduje na každém kroku? Před rokem byla ještě plná nadějí. Na prsteníčku jí zářil zásnubní prsten a společně s její životní láskou plánovali dokonale utajenou svatbu v Itálii, po které samozřejmě doufala, že se jí […]
Můj kousek štěstí / 20.9.2024
Povídá se, že její druhé manželství se řítí ke stejnému konci jako to první. K rozvodu! Šance na záchranu prý ještě existuje, moc velká ale asi není. O krizi v manželství herečky ze seriálu Jedna rodina a režiséra Jakuba Nvoty (47) se spekuluje už nějakou dobu. V poslední době ale měly problémy nabrat na obrátkách. Nepomohla ani pouť po Toskánsku, […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz