Můj kousek štěstí

Drsné trauma s Tomešem ve výtahu

Dlouhé minuty hrůzy, na které určitě jen tak nezapomene, si prožila herečka Denisa Nesvačilová (30). Hvězda ze Slunečné se nedávno účastnila večírku, na kterém se to jen hemžilo jejími kolegy z nejrůznějších televizních seriálů.

Zábava pod Žižkovskou věží, kde se mejdan konal, byla v plném proudu, tančilo se, zpívalo a Nesvačilová byla v dobrém rozmaru. To ještě netušila, že ji za pár chvil čeká tak traumatizující zážitek.

Roman Tomeš (33) dokáže zahrát i velkého drsoně, ale život není "jen jako".

Vyprostili je hasiči

Večírek pokračoval i v horním baru Žižkovské věže, a tam samozřejmě rozjařená Denisa nemohla chybět. Smích ji ale záhy přešel, když nastoupila do výtahu, kterým se chtěla dostat dolů.

Kabina, ve které s ní byl m.j. i kolega  Roman Tomeš (33), alias Tony ze Slunečné, se totiž zasekl i se svými pasažéry v polovině věže a na jejich záchranu byli povoláni hasiči.

Samotný zásah údajně trval jen čtvrt hodiny, je ale jasné, že herci si ve výtahu prožívali jedny z nejdelších minut ve svém životě. Když se dveře zdviže konečně otevřely, na Nesvačilové i Tomešovi bylo znát, že bez takového zážitku by se klidně obešli.

Pan utěšitel

A zatímco na Romana se okamžitě vrhla jeho manželka Michaela Tomešová (30), která si zahrála v seriálu Sestřičky, a tak mohla svému choti hned poskytnout pomyslnou první pomoc, Denisa útěchu druhé polovičky hledala marně.

Po loňském rozchodu se zpěvákem Janem Melíškem (34) se totiž zdá, že k sobě ještě stále nenašla nového partnera. Začátkem roku sice hlásala, že má nový vztah a je šťastná, od té doby je ale opět ticho po pěšině.

„Je kolem mě spousta mužů a já nejsem nikdy dlouho sama,“ říkala sebejistě a něco na tom zřejmě bude. Kde se vzal, tu se vzal na večírku se vynořil záhadný pan utěšitel, který herečku po hrůzném zážitku usilovně chlácholil. Rýsuje se nám snad tady nový vztah?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden