Moje šťastná hvězda

Nesvačilová a Kolečko: Drsnou hádku řešila policie

Není to tak dávno, co se šuškalo o tom, že hvězda seriálu Dobré zprávy Denisa Nesvačilová (31) a scenárista Petr Kolečko (38) chystají tajnou svatbu. Teď ale musí řešit pořádnou ostudu.


Ještě pře tím, než si společně užívali na galavečeru Český lev, totiž došlo v pražském bytě k velké hádce, kterou dokonce musela řešit policie. Kolečko navíc záhy skončil v nemocnici. Co se přesně stalo?


Scéna jako z akčního filmu


Jako dvě horké hlavy se předvedli Kolečko a Nesvačilová. Místo romantického večera se doma začali hádat. A tentokrát dokonce tekla krev. Celé se to prý semlelo tak, že herečka vyndávala nádobí z myčky a něco Kolečkovi vysvětlovala, vtom ji chytil za ruku a nevšiml si, že v ní drží nůž.


Pořezaná ruka


„Tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ zní jeho verze. Hádka se následně přesunula na balkon a byla natolik bouřlivá, že si jí všimli sousedé a zavolali policii. „Byl bych nerad, kdyby se z toho dělala nějaká senzace,“ prosil bulvární novináře o pochopení.


Jak to celé  bylo?


Těžko říct, proč k hádce vlastně došlo. Šušká se, že se herečka naštvala proto, že přistihla svého partnera, jak si prohlíží nahé fotky  Vignerové. Tak či onak má momentálně Kolečko ruku obvázanou a působí, jako kdyby byl obětí domácího násilí. A jeho expartnerka, modelka Aneta Vignerová (35), se může jen v koutě tiše smát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden