Můj čas na kafíčko

Drsný boj mezi exmanželkou Erbovou a přítelkyní Kristelovou! Válka Roseových po česku

Kdo zaplatil inzerát na erotické služby? A proč si bývalá žena s milenkou fotbalisty vjíždějí do vlasů?

Jsou spolu už skoro rok. Moderátoka Kateřina Kristelová (38) a exkapitán fotbalové Sparty Tomáš Řepka (43) se poslední dobou ve vztahu opravdu nenudí! Hlavně proto, že Tomáše dohání hádky, boje a bývalý milostný život s jeho exmanželkou Vlaďkou Erbovou(36).Kdo z nich bude mít v téhle drsné bitvě poslední slovo?

V ypadá to, že jediné, co mají modelka Vlaďka Erbová (36) a fotbalista Tomáš Řepka (43) společného, je jejich pětiletý syn Markus (5). Nejraději by oba svoje manželství vymazali z paměti. Na tom, že se exmanželé nemají zrovna v lásce, není nic neobvyklého, ale oba to dohnali až do extrému. Nepřidává tomu ani Tomášova současná přítelkyně, moderátorka Kateřina Kristelová (38), která údajně dokonce píše za Tomáše jeho osobní příspěvky na sociálních sítí. „Vlaďka Erbová mě nezajímá. Je pro mě nikdo. Neustále se přiživuje na naší známosti. Je pro mě profesionální plačka,“ pouští se do své sokyně Kateřina s tím, že už jenom zbývá, aby exmanželka označila Tomáše za pedofila.

K miminku jí bude muset prý ještě chvíli přemlouvat. Bojí se snad o svou postavu?

Kdopak má prsty v erotickém inzerátu?

Nedávno se totiž objevil na jednom z erotických serverů falešný inzerát na sexuální služby s Vlaďčinou fotkou, jménem, a dokonce jejím skutečným telefonním číslem. Ta samozřejmě začala hned podezírat svého exmanžela a nechtěla nechat takovou zásadní věc bez odezvy. Nebylo pro ni tedy ani překvapením, když na policii opravdu zjistili, že u platby, která byla za inzerát provedená v jedné z bank na Praze 4, byl prý na kamerovém záznamu právě její exmanžel. „Je mi na zvracení z toho, že se můj bývalý manžel účastní společně se svou partnerkou, která je sama matkou, systematických útoků na mou osobu,“ rozčilovala se Erbová s hrůzou, co na takové chování řekne jejich malý syn Marcus, jemuž by měl jít jeho otec příkladem. Tomáš to ale zásadně odmítá. „To je naprostý nesmysl. Jestli mě moje ex bude urážet, budu to muset předat svým právníkům,“ odpaluje urážky a nařčení vysloužilý sportovec. Kde je tedy ale pravda?

Z předchozích vztahů má už 3 děti. Copak se nepoučí?

Chce ho dostat exmanželka zpět?

Vypadá to, že si bývalí manželé nemůžou přijít na jméno a věčné hádky o  společném majetku luxusní vily v Černošicích v ceně 38 milionů nebudou mít nikdy konec. „Měla by ses stydět, Vladěno. Za to, kolik věcí jsi ukradla z mého domu. A vy všichni, kteří vypíchané Erbové věříte, vzpamatujte se,“ objevil se jeden z komentářů na Tomášově facebookovém profilu. Otázkou zůstává, kdo to ve skutečnosti psal. Jestli on sám, nebo jeho současná přítelkyně Kateřina, i když to vlastně není zase až tak důležité. Proč se ale Kateřina bojí toho, aby se k sobě Tomáš s Vlaďkou nakonec ještě nevrátili? Že by tu platilo pravidlo, že co se škádlívá, to se rádo mívá? Vlaďka totiž údajně napsala jejímu miláčkovi pozdě večer esemesky, kde vzpomínala na společné chvíle, což rozpálilo blonďatou Kateřinu přímo doběla. Jenže Vlaďka se brání, že mu psala jen o zdraví jejich syna Marcuse, má svůj vlastní život a je zamilovaná do současného přítele, hokejového obránce Michala Gulašiho (31). Tomáše by prý už nechtěla ani za milion! O jejich bouřlivém vztahu a rozchodu napsal Tomáš nedávno dokonce knihu, kde si nebere žádné servítky. Vyjmenovává úplně všechno, co mu na truc Vlaďka z luxusní vily odnesla. Prý dokonce i sádrové trpaslíky ze zahrady!

Existují nějaké hranice, za které se nehodlají pustit?

Zachrání situaci další miminko?

Kateřina má dcerku Claudii (7) a Tomáš si ze své minulosti nese dokonce hned tři děti. Kromě Markuse má ještě skoro dospělého syna Tomasse (17) a dceru Veroniku (23). Přesto oba otevřeně hlásí, že uvažují o společném potomkovi. To je prý také jedním z důvodů, proč Kateřina zvolnila v práci. „Rozhodla jsem se v následujících měsících vypnout. Tomáš by byl šťastný za přírůstek do rodiny,“ hlásí Kateřina, která tím zdůvodňuje svůj velmi náhlý odchod z televize Barrandov. Jak tahle mediální bitva jednoho muže a dvou žen skončí?

Vlaďka je prý taky zamilovaná.

Přijde kvůli svému milenci a jeho ex o práci?

Aby toho nebylo málo, začaly se objevovat zprávy, že Kateřina kvůli věčným mediálním hádkám s Vlaďkou, kde si jako milenka a exmanželka vyřizovaly spolu účty, byla na hodinu vyhozena z televize Barrandov, kde moderovala pořad Paparazzi. Na postu moderátorky ji hbitě nahradila herečka Alice Bendová (44). Kateřina tvrdí, že ale žádnou výpověď nedostala a jen čeká na nějaký jiný projekt. Možná společný pořad právě s Tomášem. „Své nepřátele musím zklamat a fanoušky potěšit. Nikdo mě odnikud ne- vyhodil na hodinu,“ brání se Kateřina. Vedení televize je s ní prý naopak spokojené. Kdo si ale údajně její návrat ne- přeje, jsou její kolegové, kteří ji nemají zrovna v lásce. „Katka si myslela, že je korunní princeznou televize. Díky blízkému vztahu s Honzou Musilem (50) kolegy doslova drtila,“ řekl člověk z televizního štábu. Tak si teď prý aspoň dopřeje nějaký čas oddych, když před lety i v šestinedělí musela pracovat. Jak dlouho idylka potrvá?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden