Můj kousek štěstí

Drsný boj se Soukupem

Nemůžou si přijít na jméno natož se domluvit na výchově dcery, a taková to byla láska...

Ještě nedávno byli plni lásky ve vile Jaromíra Soukupa (54) ve Španělsku, teď se tahají po soudech. Agáta Hanychová (38) ale prý zatím prohrává. Bývalá modelka měla jasnou představu, jak by měla vypadat péče o jejich půlroční dceru Rozárku.

Stejně tak si malovala výši alimentů, kterou by měl mediální magnát platit. Soud to prý ale v obou případech viděl jinak. Soukup údajně může holčičku vídat třikrát týdně a každý druhý víkend, Hanychová chtěla mnohem méně.

Možná ta největší rána ale přišla až poté. Jestli si totiž bývalá modelka malovala, že Soukup někde v koutku truchlí a nemůže se z jejich rozchodu dostat, opak je pravdou. Podnikatel totiž podle všeho randí s krásnou brunetkou Michaelou Taschnerovou.

Nový pár se k sobě měl v luxusní restauraci v centru Prahy. Podle svědků na sobě mohli oči nechat. Ani Hanychové to neušlo a neodpustila si rýpnutí do svého bývalého partnera na sociálních sítích.

Ona sice nedávno obnovila vztah s Miroslavem Dopitou (41), se kterým má syna Kryšpína (12), povídá se však, že tím možná jenom chtěla naštvat Soukupa a Dopitu stejně brzy opustí. Ruku na srdce, na dlouhodobé vztahy tahle kráska talent zrovna nemá. Zatím tedy Jaromír Soukup vítězí na celé čáře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden