Moje šťastná hvězda

Drsný krach vztahu po sedmi letech?

Moje šťastná hvězda

Skandály ji donedávna míjely. Nyní se však JANA STRYKOVÁ (41) ocitla v nezáviděníhodné situaci. Bude si muset vybrat mezi svým partnerem a novou láskou?

Po několika letech se díky Slunečné opět dostala na výsluní. A tak je pochopitelné, že se dostala do hledáčku nejen médií, ale i některých jejích kolegyň, které jí dlouhá léta nemohou přijít na jméno. Jana Stryková (41) má na první pohled všechno, co by si od života mohla přát.

Úžasného partnera, krásného malého synka, zajímavé role a ke všemu je velmi krásná. Jenže jaká je realita? V uplynulém roce v jejím vztahu se zvukařem Matějem Matuškou (41) údajně nastal zvrat, za který si podle všeho může sama.

Někteří tvrdí, že se snaží dohnat to, co do čtyřicítky nestihla. Rodinného života už si užila dosyta. Teď chce podle všeho zase žít. Klidný partnerský vztah už jí

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden