Moje šťastná hvězda
Druhé dítě je na cestě?
Druhé dítě je na cestě?

Scenárista Petr Kolečko (39) prý zase začal mít choutky na románky. To ale nechceAneta Vignerová (36) dopustit. Pojistí si ho?

Ddluho už se spekuluje, že je Aneta Vignerová (36) těhotná. Drby se začaly šířit jen chvíli poté, co si vzala Petra Kolečka (39), který se jen pár dní před veselkou přestal stýkat s milenkou Denisou Nesvačilovou (32) ze seriálu ZOO.

Té přitom sliboval lásku až za hrob, ale místo naplánované romantické cesty do Atén se zrzkou se rozhodl pro svatbu s brunetkou. Hodně lidí modelku varovalo, že starého psa novým kouskům nenaučí a že Kolečko stejně uteče.

Kopačky na Vánoce

Vždyť povedený ptáček měl s hraním si se ženami praxi. Bývalou manželku Gabrielu, se kterou má dva syny, opustil na Štědrý den, když jí suše oznámil, že už ji nemiluje. Opravdu velmi nehezké.

Přesto si ale Vignerová podle našeho zdroje, který si nepřál být jmenován, ale je v showbyznysu jako doma, měla postavit hlavu a dobře míněné rady nerespektovala. Měla to asi celou dobu promyšlené.

Povídá se totiž, že plánovala přijít do jiného stavu bezprostředně poté, co se s Kolečkem, se kterým už má syna Jiříka (2), vezmou. I některé její kamarádky potvrdily, že si vždycky myslela, že její manžel bude z druhého dítěte tak na větvi, že se bude držet doma.

Podařilo se to?

Jenže člověk míní a věci se mění. Podle všeho sice na miminku pracovali, ale nedařilo se. Vignerová už z toho podle některých byla nervózní. Tím spíš, když stále častěji kolují zvěsti, že Kolečka už to doma nebaví a že má vyhlédnuté nějaké mladé herečky.

Teď se ale podle některých indicií konečně zadařilo. Bývalá miss si totiž na sociální sítě sdílela fotku s vypouklým bříškem. To u ní není obvyklé, je totiž jinak velmi štíhlá, na čemž si vždy zakládala.

Jestli se její těhotenství potvrdí, bude konečně tam, kde být chtěla. Otázka ale je, jestli to pro Kolečka bude vůbec něco znamenat. Svůj charakter v minulosti předvedl hned několikrát…

Další článek
Související články
S manželstvím Jany Švandové to vypadá bledě!
premium
Jana Švandová (77) je prostě k nezastavení. Jenže kvůli práci to prý v jejím manželství poslední dobou dost skřípalo. Teď se ale zdá, že si Pavel Satorie (74) konečně dupl a prožije se svou láskou podzim života podle svých představ! Za tři roky oslaví neuvěřitelnou osmdesátku. Jana Švandová (77) by ale s přehledem strčila do kapsy i o desítky let mladší […]
Svými výroky účastnice letošní StarDance uvádí fanoušky do rozpaků. Na svůj někdejší pobyt v Kanadě Lucie Vondráčková (44) vzpomíná s velkou křivdou! U plynula od té doby už řada let a nyní si má užívat lásku mladíka Zdeňka Polívky (26), přesto je zpěvačka stále plná emocí. Negativních! Ač její pobyt v Kanadě po boku bývalého  […]
reklama
V květnu oznámila, že se její manželství rozpadlo. Nyní se hvězda seriálu Ulice už zamilovaně usmívá na nového muže, sympaťáka Alexe. Není divu, že se rojí úvahy, že za rozpadem manželství stojí nevěra. Patricie Pagáčová (35) po boku nového přítele září, tvrdí však, že se seznámili náhodou a že to nebyla její nevěra, co rozvrátilo […]
„Když v sobě máte smysl pro humor, pak je nanejvýš pravděpodobné, že snáz překonáte i manželskou krizi, protože láska a humor k sobě neodmyslitelně patří. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že když se obojí ve vztahu i v životě doplňuje, člověk daleko snáz překlene i těžké chvíle“, říká charismatická a stále elegantní herečka Carmen Mayerová.   Nejen o svém […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz