Můj kousek štěstí

Druhé dítě možná zachránilo rodinu

Rodinu a život nebere tahle česká miss z roku 2009 Iveta Vítová (38) na lehkou váhu. Když se rozhodla pro druhé dítě, šlo vše stranou. A povedlo se! Má Matěje a je šťastná. Je snad něco, co hrozí rodinnou idylu narušit?

Moderuje zprávy na Nově a ještě pořád jí to zvyšuje hladinu adrenalinu v krvi. Nepředpokládala, že tahle práce bude tak náročná. Ale naučila se správně mluvit a dýchat a tahle „obživa“ jak se o atraktivní profesi vyjadřuje, už jí jde od ruky. Nenechává nic náhodě, když druhé dítě nebylo včas v bříšku otočené, okamžitě souhlasila s císařským řezem.

Malá Anetka (7) má teď brášku Matěje a maminka září štěstím. K dokonalosti tedy chybí jen menší věkový rozdíl mezi sourozenci, tak aby si spolu více vyhráli. Iveta ví, že takhle to budou spíš dva jedináčci, ale s tím se nedá nic dělat. Sen se jí i tak splnil. Panuje tedy v rodině podnikatele Jaroslava Víta (45) idyla?

Na první pohled ano, ale mezi řádky můžeme ve slovech Ivety z poskytnutých rozhovorů cítit i pochybnosti. Sama prý není žárlivá, ale o choti se to říct nedá. „Manžel ano, ale nemyslím, že jenom vůči mně, ale celkově to má v povaze. Na jednu stranu je to fajn, na druhou trochu omezující,“ odpovídá poměrně bezelstně.

Jistě, mít doma krásnou ženu a vědět, že díky své profesi se potkává velmi často se zajímavými muži, z nichž mnozí, to na ni možná „zkoušejí“, to žádnému chlapovi na klidu nepřidá. Iveta ale zdůrazňuje, že jim je spolu dobře.

A teď, když se narodil Matěj a Iveta je doma, panuje v rodině jistě spokojenost nejvyšší. Seznámili se spolu v kasinu a Iveta se dodnes směje té „romantice“. Láska na první pohled to nebyla, dlouho si vykali.

Opatrné sbližování mělo ovšem zřejmě svůj význam. Jsou spolu jedenáct let a zásadní problém nenastal. Iveta je klidná a chytrá. Ví, kdy nemá cenu prosazovat svou. Tohle manželství má potenciál trvanlivosti. I díky druhému dítěti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden