Můj kousek štěstí

Druhé dítě? To už je vlastně hotová věc!

Přišla mateřství na chuť, ač by tomu dřív určitě nevěřila. Úspěšná herečka, která šla z role do role a těšila se z výrazných úloh v seriálech Vyprávěj, První republika a Slunečná, najednou jako by se přehrála do role matky a cítí se v ní kupodivu dobře. A podle všeho je tím překvapená nejvíc ona sama.

Dokonce přiznala, že touží po hodně velké rodině, ale spokojila by se i s čtyřčlennou. „Chci ještě jedno miminko,“ otevřeně prohlásila Veronika Arichteva (35), maminka desetiměsíčního Luky. Co si o tom myslí partner, režisér Biser Arichtev (44), není prozatím známo. Ovšem podle Veroniky je jeho vztah k dětičkám navýsost kladný.

Režiséra jistě nikdo k reprodukční činnosti dvakrát přemlouvat nemusí.

„Mám manžela, kterej mi Luku ráno sundá ze zad a občas vrátí až za pár hodin,“ chlubí se hvězda Slunečné. To je u režiséra překvapivé, neboť muži této profese se raději zpravidla intenzivně věnují natáčení filmů a mladým herečkám.

Pokud je tedy Biser jiný, svědomitý a zodpovědný, není důvod k obavám. A protože dvojice zrovna koupila velký dům v Praze, místa bude dost i pro dalšího potomka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden