Můj čas na kafíčko

Druhého manžela potkala Simona Krainová v době, kdy už chtěla vztahy vzdát!

Můj čas na kafíčko

V Paříži si jako začínající modelka prožila pár dost těžkých let!

Jako malá snila Simona Krainová (46) o tom, jak procestuje svět. Tenkrát to vypadalo jako nesplnitelné přání. Stala se ale světovou modelkou a zeměkouli opravdu procestovala. A našla i osobní štěstí!

Díky tomu, že měla akčního tátu, věděla Simona Krainová (46) už v dětství o světě víc než její vrstevníci. Otec byl totiž spojovým mechanikem, dokázal si udělat vlastní satelit pro příjem zahraničního signálu a Simona tak měla možnost vidět slavné seriály a poslouchat hudbu, která se u nás nehrála. Získala tak o důvod víc, aby chtěla ten svět „venku“ poznat na vlastní kůži.

Rodiče musela oklamat

Po základní škole nastoupila Simona na střední odborné učiliště spojů, kde se jí ovšem ani trochu nedařilo. Možná i proto, že v tomhle oboru se rozhodně uplatnit v životě nechtěla. Když v prvním ročníku nezvládla matematiku, nastal čas

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden