Můj čas na kafíčko

Drzá holka vyhrává, hodná čeká v koutě!

Můj čas na kafíčko

Mladší Sandra hraje doktorku, navíc dost nepříjemnou bestii. Starší Sabina s andělskou tváří hraje hodnou vrchní sestru. Budí to zlou krev?

Už odmalička obě zakotvily v herecké branži, ale jinak jsou jako den a noc. Ač obě ve znamení Berana, život Sabiny Laurinové (48) a Sandry Novákové (38) se odvíjí úplně jinak. Shodné jsou snad jen v jednom – v zaujetí pro práci.

Kdyby teoreticky došlo na lámání chleba a obě hrdinky seriálu Sestřičky si vjely do vlasů, je celkem jasné, která z nich by měla navrch – vzhledem k tomu, že šéfrežisér seriálu Václav Moravec (33) je dlouholetý přítel Sandry Novákové (38) a mají spolu syna Mikuláše (5), tahala by za kratší konec provazu představitelka vrchní sestry Mary Sabina Laurinová (48).

Na druhou stranu, i když Moravec s partnerkou na Primě tak trochu rodinkaří, dal Sabině hned zpočátku, když seriál začal jako Modrý kód, znatelně větší roli než Sandře, což platí dodnes.

Nemluvě o tom, že z matky svých dětí udělal v seriálu v osobě MUDr. Saši Růžičkové pěkně nepříjemnou potvoru, platí mezi nimi dohoda, že nebude režírovat díly, kde má Sandra milostné scény.

Zrovna nedávno se lačně vrhala na kolegu Jana Nedbala (30) v roli zdravotního bratra, na což si vzal Vojta z natáčení raději volno, a nedosti na tom, Sandra mu zakázala se

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden