Můj čas na kafíčko

Drží se v kondici kvůli sexy milence?

Herec a moderátor Jan Čenský (60) začátkem května oslavil kulaté narozeniny.

Na velkolepou oslavu se těšil, a to proto, že narozeniny s ním měl slavit také tatínek, kterému letos bylo úžasných devadesát, a synovec, který oslavil třicátiny. Rodinná sešlost se původně měla konat v Lipnici nad Sázavou, ale jak to bylo i v případě jiných oslav a sešlostí, plány zmařil koronavirus.

Jak moc jsou si blízcí, to vědí jen oni dva.

Herec tolik toužil po oslavě narozenin, že mecheche nakonec přesunul do kraje své maminky, tedy na Pastvinskou přehradu v Orlických horách. „Přijel brácha, táta i oslavenec třicátník,“ vyjmenoval. Zajímavé je, že o manželce Daně Čenské (56) nepadlo ani slovo. Už dlouho se proslýchá, že manželé šli potajmu od sebe.

S kým se vídá?

Po boku Dany se nepohybuje už dlouho. A co si budeme povídat, o Čenském je známo, že se rád podívá na krásnou ženu. Už v minulosti se v kuloárech špitalo, že chová velké sympatie ke kolegyni Daně Morávkové (49), a nyní jeho city údajně vzplanuly k bývalé spolužačce z konzervatoře a cvičitelce aerobiku Báře Grafnetrové (58).

O Báře je známo, že se herectví věnuje jen okrajově, protože v závěrečném ročníku konzervatoře otěhotněla, a tak se musela vzdát kariéry. Po porodu prý hodně přibrala a začala cvičit. A z vášně se stala její práce, které se věnuje dodnes. I herec se netají tím, že je vášnivý sportovec.

A je možné, že tuhle dvojici spojila láska ke sportu. Čenský se stále snaží držet ve formě, i když s přibývajícími roky to jde prý ztuha. Ale jak se říká, ve dvou se to lépe táhne. Tím spíše, když se jedná o sexy blonďatou cvičitelku.

Stará se o sebe

Po loňském vážném úrazu, který utrpěl na kole, na sport nezanevřel. V zimě lyžuje a jezdí na prkně a v létě už zase prohání kolo. Po delší rekonvalescenci se cítí dobře, a tak se snaží být co nejaktivnější a chce se samozřejmě líbit.

A to nejen své „kamarádce“. Začíná se vracet na jeviště, a tím pádem touží po tom, aby se na něj dobře dívalo. Nyní září v muzikálu Láska nebeská a plánuje natočit dvě nové detektivky. Ještě nedávno se přitom strachoval, že bude brzy na mizině, a teď to vypadá, že ho neuvidíme jen v pokračování Ordinace, jež se má vysílat internetově.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden