Můj čas na kafíčko

Drzý podvodník ho připravil o všechno!

Oblíbený herec Václav Vydra (63) byl dlouho velkým odpůrcem všech sociálních sítí, ale nedávno se rozhodl, že to změní. Konečně si založil vlastní profil na Facebooku. Když viděl, že jeho kolegové už ho dávno mají, rozhodl se, že taky půjde s dobou a zkusil si ho pořídit.

Navíc se mu zdálo, že by mu to mohlo pomoci ohledně pracovních nabídek, že bude lidem neustále na očích. "Kromě Facebooku mám i své webové stránky, kde jsem měl kdysi i chat, aby mi lidé mohli psát a já s nimi komunikovat," řekl herec. Pak se mu ale stala něco strašného. Jeho facebookový účet mu napadl nějaký drzoun, který se za oblíbeného herce začal vydávat. To Vydru šíleně zasáhlo a rozzuřil se doběla!

Nebezpečný internet ho srazil na kolena

Začaly mu totiž chodit podivné zprávy, které byly dost nepříjemné, a herec zjistil, že někdo jeho jménem slibuje jeho fotku s autogramem výměnou za přidání do přátel. Někdo zkrátka začal virtuálně žít jeho život, dokonce si měl podvodník vymyslet i živý chat. Pro Vydru to byla nepříjemná zkušenost. Měl z toho velké problémy. Navíc měl strach, aby se dotyčný neodvážil nabourat se mu i do jeho dalších účtů.

To se naštěstí nestalo. Nakonec musel falešný profil zrušit a založit si znovu úplně jiný. Celou situaci přirovnal ke zvracení v předsíni někde na návštěvě. Bylo mu tak zle, že potřeboval okamžitě pryč. Odjel proto na svůj statek, aby si od stresu odpočinul u svých milovaných koní.

Jízda na koních a péče o ně mu spolehlivě zabírá na jakékoliv náročné situace. Přiznává, že i při rodinných hádkách se uzavírá do sebe, nemluví, odjíždí z domova a léčí si nervy v přírodě.

Rozdýchala to, nebo mu dala ultimátum?

Manželka Jana Boušková (65) má pro jeho vášeň ke koním a potřebu uzavírat se do sebe pochopení, i když jí prý z toho občas tečou nervy. Přesto tvrdí, že jí to nevadí a snaží se být tolerantní. Mají na sebe vůbec ještě čas? Když je Vydra věčně u koní? Už dávno se s tím smířila a chápe, že je to jeho svět. Čas na sebe mají především na place, kde se často potkávají.

Už desátým rokem společně namlouvají pořad Prostřeno. S Janou spolu sedí u mikrofonu a tři hodiny si povídají. Místo domova se spolu potkávají i na zájezdech. Jakákoli společná práce je pro ně příležitostí, aby vůbec byli spolu. Snad už herci nikdo jeho facebookový účet neobsadí a nikdo ho tak nevytočí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden