Můj kousek štěstí

Důchodový věk ji dost vyděsil

Jak ten čas letí, viďte? „Každýmu letí“, prozpěvuje si Václav Neckář (78) a pokračuje „tak co bych se bál?“ Jenomže herečka Veronika Žilková (60) z toho nedávno propadla depresi. Zvěčnila samu sebe v čekárně „na sociálce“ v Praze 9.

Rozhodla se jít do starobního důchodu, což do objektivu svého telefonu doložila pořadovým lístečkem č. 423. Komik Lukáš Pavlásek (43) fotku komentoval, že si, soudě podle vysokého čísla, tedy naštěstí ještě chvíli počká, ale samotné Žilkové dobře nebylo. Proč tedy do důchodu vlastně odchází?

Stropnický není přelétavý, našla u něho jistotu.

„Paradoxně se mi tím otevírají větší pracovní možnosti,“ tvrdí. Doteď působila v Činoherním klubu a bez stálého angažmá zřejmě bude moci brát víc „kšeftů“ pro televizi nebo film. Hluboko do kapsy jistě nemá, když rodinu finančně drží její muž Martin Stropnický (65), velvyslanec v Izraeli.

Přesto taková situace ženu nepotěší. Přiznala chmury jako hrom. Možná nám to ještě obšírněji vysvětlí v pokračování knihy pamětí. Nedávno s ní rozvířila hladinu bulváru, když přiznala vztah s Jiřím Menzelem (†82). Co se ještě nedozvíme...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden