Můj čas na kafíčko

Dusno při natáčení seriálu Slunečná!

Natáčení seriálu Slunečná je občas poněkud náročné, jak jsme se dozvěděli od člena štábu. Na place se totiž sešli bývalí manželé David Prachař (61) s Danou Batulkovou (61), kteří mají na sebe doslova alergii! Mívali před lety krásné manželství a narodily se jim dvě děti, Jakub a Mariana. Pak přišla krize. Kdo s nevěrou začal, těžko říci. David ale odešel s éterickou kolegyní Lindou Rybovou (44). Od té doby jsou jejich vztahy po dvacet let vyloženě mrazivé.

„Prachař se s Batulkovou nebaví. Když stojí vedle sebe, je cítit, že se opravdu nemusí.“ prozradil jeden z kameramanů seriálu. Ani další bývalý pár se už moc nemusí. Veřejnou líbačku Veroniky Arichtevy (33) a Jana Šťastného (54) si asi leckdo pamatuje dodnes.

Dalším bývalým párem ve Slunečné je krasavec Filip Blažek (46), který před skoro třiceti lety randil a pak dlouho žil s herečkou Lucií Benešovou (45), a mají spolu dokonce společného syna Luciána (23).

I když je stále pojí rodičovské pouto, herec nemá zájem se s expartnerkou scházet. Teď holt museli kvůli kšeftu udělat výjimku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden