Můj čas na kafíčko

Dva dny po smrti manžela Céline Dion jí smrt brutálně zasáhla do života podruhé!

Matka byla proti jejímu vztahu se starším mužem, ale Céline si ho prosadila!

Pomohl jí ke slávě. Udělal z ní hvězdu a také trojnásobnou matku. Zpěvačka Céline Dion (51) měla svému životnímu partnerovi Renému Angélilovi (+73) opravdu za co být vděčná! 

Když přišla na svět budoucí hvězda světové populární hudby Céline Dion (51), nebyla prvním dítětem v rodině. Ani druhým, ani pátým, dokonce ani desátým. Před ní už totiž rodiče měli dvanáct dalších dětí. Ta třináctka se ale pro ni ukázala být šťastnou.

Věřil jí od samého začátku!

Céline vyrůstala v malém kanadském městečku. Lásku k hudbě zdědila po rodičích, kteří byli hudebníky. Vlastnili malou restauraci, kde na pódiu vystupovali jednotliví členové početné rodiny. Samozřejmě, že došlo i na malou Céline. Jednu z písniček zazpívala v pouhých dvanácti letech za doprovodu své maminky. Do jejího osudu pak zasáhla náhoda, která změnila její kariéru i osobní život. Písničku si totiž poslechl René Angélil (+73), hudební manažer. Muž se syrskými kořeny vytušil v Céline velký budoucí talent. Vsadil všechno na jednu kartu a zařídil jí vydání prvního alba - obětoval tomu spoustu peněz a do zástavy dál svůj vlastní dům. Byla to dobrá sázka. Dospívající Céline zvítězila dokonce v soutěži Eurovize. Tam mimochodem nahradila naši Lenku Filipovou (65), které tehdejší režim zakázal účast. Reného nejprve brala mladá Kanaďanka trochu jako svého otce, však také byla stejně stará jako jeho syn. Kolem osmnácti let se ale její vztah k němu začal měnit. A i když se to rodičům, zvláště matce, silně nelíbilo, mezi ní a o generaci starším Reném vznikl milostný vztah!

Složitá cesta k mateřství

Asi většina matek by pochybovala o budoucím štěstí své dcery, která se zamiluje do muže dvakrát rozvedeného a staršího o čtvrt století. Céline si svůj vztah ale prosadila a vzala si ho, když jí bylo dvacet šest let. To už její sláva rostla raketovým tempem a na vrchol dosáhla po nazpívání ústřední písničky do velkofilmu Titanic. Ke štěstí úspěšné zpěvačce chybělo jediné: děti. S partnerem o tolik let starším nebylo jednoduché přijít do jiného stavu. Nakonec muselo ke slovu přijít umělé oplodnění. Podařilo se a v roce 2001 přišel na svět syn. Céline nechtěla, aby byl jedináčkem, ale na další úspěšné těhotenství si musela opět velmi dlouho počkat. Šest pokusů o nové umělé oplodnění se nepodařilo, pak už to vyšlo. Zpěvačka byla rozhodnuta zkoušet to tak dlouho, dokud jí to zdraví dovolí. A za svoje úsilí byla nakonec odměněna víc, než čekala: ukázalo se, že bude mít dvojčata. Nebylo vůbec jisté, jak všechno nakonec skončí, proto Céline svým dalším dvěma dětem ani předem nevybírala jména. Až teprve týden po porodu je přestala označovat písmeny A a B.

Druhou bitvu už nevyhrál!

Ještě předtím, než Céline přivedla na svět první dítě, prožila krutý strach o Reného. Ten v roce 1999 onemocněl rakovinou hrdla. Svoji bitvu s rakovinou tehdy vyhrál. Po čase se ale zhoubná nemoc bohužel vrátila a tentokrát už byl jeho boj marný. Doslova odcházel své ženě před očima. Rezignoval na práci a Céline se dočasně vzdala své kariéry. Začátkem roku 2016 se jeho čas naplnil. Céline s ním byla do poslední chvíle. Jakmile její osudový muž vydechl naposledy, klekla si zpěvačka k jeho posteli a políbila ho. Řekla mu: "Slib mi, že se o nás nebudeš bát. Já i děti jsme v pořádku. jen odejdi v míru a pokoji." Krátce poté, co se Céline musela navždy rozloučit se svým milovaným manželem, přišla další tragédie. Na smrt se chystal její bratr, který měl rakovinu krku, jazyku a ještě k tomu nádor na mozku. Sestra Céline sdělila novinářům, že je to jen otázka hodin. Pouhé dva dny po odchodu Reného přišla zpěvačka o další blízkou osobu. Velice jí to zasáhlo.  Byla to pro ni opravdu zatěžkávací zkouška, ze které se dodnes pořádně nevzpamatovala!

Jak vysvětlila dětem smrt jejich otce?

Jednou z  nejtěžších věcí pro slavnou zpěvačku po smrti životního partnera bylo, jak tuto smutnou událost vysvětlit svým dětem. Nejprve si s nimi povídala o tom, jaké to je, když člověk musí bojovat s těžkou nemocí. Pak jim připomněla jeden známý animovaný americký film. Jmenuje se Vzhůru do oblak a v něm se hlavní hrdina, starý pán, vznese k nebi na balóncích. Reného k tomuto pánovi připodobnila a řekla dětem: „Tatínek se tam dneska vznesl také.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden