Můj čas na kafíčko

Dva osudoví muži Halle Berry se brutálně porvali!

Můj čas na kafíčko

Po dvou bezdětných manželstvích přišlo nemanželské dítě.

Dvě manželství americké herečce Halle Berry (54) nevyšla. Do třetího se už nehrnula a říkala, že se vdávat nechce. Přesto to udělala – a litovala toho.

Zamlada byla oscarová herečka Halle Berry (54) považována za jednu z nejkrásnějších žen s tmavou pletí. Předtím, než začala filmovou kariéru, zúčastňovala se soutěží krásy. Ve své rodné zemi skončila na druhém místě, v soutěži Miss World na šestém.

Čtyři roky a dost

Dva roky chodila Halle s chicagským dentistou Johnem Ronanem. Skončilo to neslavně, Ronan jí dokonce později zažaloval za to, že nevrátila peníze, které jí půjčil. U soudu mu to ale neprošlo. Hráče baseballu Davidem Justicem (55) si herečka vzala v roce 1993, ale po čtyřech letech následoval rozvod.

Vypadalo to, že ty čtyři roky jsou maximální dobou, po kterou může Halle v manželství vydržet, protože stejně dopadlo i její druhé manželství. Oním vyvoleným byl

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden