Moje sladké tajemství

Dva problémoví lidé byli na jedno manželství moc

Moje sladké tajemství

Jejich svatba víc než rodinnou slavnost připomínala divoký drogový dýchanek!

On byl opravdu hezký mladík, ona zase typická dcerka slavné matky. Don Johnson (72) u filmu teprve začínal, když potkal patnáctiletou Melanii Griffith (64), která se procházela po přehlídkových molech.

Není divu, že byla Melanie Griffith (64) už tehdy tak krásná, že se mužům v její blízkosti tajil dech. Zřejmě za to mohly geny, které jí předala matka Tippy Hedren (92), jež zazářila v dnes již kultovním hororu Ptáci z roku 1963. Říká se, že Melanie svého budoucího dvojnásobného manžela Dona Johnsona (72) upoutala už na první pohled.

Však on sám se nikdy netajil, že má slabost pro vše krásné a exkluzivní. „Oceňuji vybrané umění, domy, víno, doutníky a přátele,“ řekl už kdysi Don, kterého jsme u nás mohli

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden