Moje šťastná hvězda

Dyk dostal nůž na krk? Ještě jednou a půjdeš!

Moje šťastná hvězda

Dlouho si myslela, že v něm našla toho pravého, osudovou lásku, se kterou prožije další roky svého života. Jenže Vojtěch Dyk jí měl velmi ublížit.

Chtěla si jen užít a pak ho vyměnit za jiného. To řekla Tatiana Dyková (45) na adresu svého muže Vojtěcha Dyka (38). A povídá se, že to s nimi jde stále z kopce. On se prý pořád častěji otáčí za mladšími.

Hodně lidí je od svatby zrazovalo s tím, že se dřív nebo později stejně rozejdou. Teď je to možná tady! Tatiana Dyková (45) a její manžel prý stojí před vážnou krizí a je otázka, zda ji dokážou zvládnout. Za vším má stát jiná žena, nebo snad dokonce ženy.

Vlastně by se ale nikdo moc nedivil, kdyby byl Vojtěch Dyk (38) herečce nevěrný. Stále platí za jednoho z nejžádanějších mužů.

Nikdo nechce udělat první krok?

V zákulisí českého showbyznysu už se velmi nahlas hovoří o tom, že hvězda seriálu Případy mimořádné Marty neměla nikdy tak

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden