Můj kousek štěstí

Elegantní umělkyně, či prodavačka?

Peníze až na prvním místě

Hvězda Ordinace v růžové zahradě herečka Dana Morávková (49) účinkuje v Divadle Bez zábradlí, podílí se coby choreografka na nastudování muzikálů a oper, filmuje. Přesto pociťuje nouzi?

Já mám hlad jako herec. Kdo by neznal toto přísloví... Ale časy, kdy herci kočovali od města k městu, kručelo jim v břiše a nepohrdli kradenou slepicí, jsou dávno pryč. Jejich novodobí kolegové se někdy řadí k boháčům.

A provdají-li se ještě ke všemu za úspěšného hudebníka, jak to učinila Dana Morávková, mohou si spokojeně mnout ruce. Je pak skutečně nevyhnutelné prodávat losy?

Dvojice ve vatě

Dana se obklopila aureolou noblesní intelektuálky, kterou živí mimo jiné choreografie či hraní v divadlech. V neposlední řadě i účinkování v komerčních seriálech typu Ordinace v růžové zahradě, což pěkně sype.

Spolu s manželem, muzikantem Petrem Maláskem (56), tvoří tandem, který jede jako dráha. Dvojice si žije... Proč si tedy hvězda Ordinace začala přivydělávat prodejem zboží na sociální síti?

Kupte si štěstíčko

Kdyby byla živou reklamou na kosmetické výrobky, brýle a kabelky začínající hvězdička, která se ještě nestačila výhodně provdat, tak proč ne. Ale proč to dělá naše noblesní brunetka? Všichni víme, že Ordinace končí, ale copak Danu neuživí manžel?

Anebo patří do kategorie skrblíků a odmítá jí dávat peníze? Něčemu takovému se nechce věřit, o Maláskovi je známo, že je dobrák od kosti. „Los, ať koupený, či darovaný, přinese radost. A já vám přeji hodně štěstí,“ velebí absolventka herectví na DAMU a choreografie na HAMU produkty loterijní společnosti. No, pokud s Maláskem za pandemie vysloveně hladovějí, lze to pochopit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden