Moje šťastná hvězda

Eliška Balzerová: Je na pokraji zhroucení

Herečka Eliška Balzerová (69) byla vždy a za každé okolnosti za dámu. I když jí něco trápilo, nedala to na sobě znát a raději to v sobě potlačovala. Nicméně jsou věci, které srazí na kolena i toho nejsilnějšího člověka na světě, takže i Balzerovou.

Jde o to, že lékaři její mamince oznámili děsivou diagnózu. Údajně pomalu ztrácí zrak a bojí se, co s ní bude dál. „Moje maminka, které je 96 let, v poslední době ztrácí zrak. A říkává mi: To je to nejhorší, co mě na stará kolena potkalo a musím se s tím vyrovnávat,“ postěžovala si Balzerová, kterou celá situace pořádně zasáhla.Přece jen jde o její maminku, se kterou má prý stále krásný vztah.

Neudržela slzy

Poté, co na nedávné akci celou situaci s maminčiným zdravotním stavem vylíčila, neubránila se slzám, Hned po svém výstupu utekla do zákulisí a tam se údajně naprosto zhroutila.Jen plakala a skrz slzy říkala, že jí je její maminky moc líto. Nikdy si prý z ničeho nedělala těžkou hlavu, ale jakmile jde o zdraví, jde všechno stranou. Údajně prý herečce dochází, že maminka ve svých 96 letech už nejspíš nebude tak vitální jako kdysi, a začínají ji trápit velké obavy.

Příliš za ní nejezdí

Nicméně na druhou stranu to vypadá, že Balzerová tráví víc času v práci než s nemocnou maminkou. Ta totiž pobývá na Moravě, kde o ni prý pečuje část rodiny. Herečka se za maminkou snaží dojíždět, co nejvíc to jde, ale podle našich zdrojů se tam příliš často neukáže. Prý se neustále vymlouvá na práci a nechce čelit kruté realitě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden