Můj kousek štěstí

Eliška Balzerová: Nad reklamy povznesená.

Nad reklamy je povznesená. Proč, to je jasné! "Žena v pokušení" Eliška Balzerová (66) budí dojem, jako by kolegy, kteří se objevují v televizních reklamách, pohrdala. Ne snad očividně, ale z jejích prohlášení to lze vytušit.

Zaprodat se těmto lukrativním kšeftům je podle Balzerové nedůstojné. Nechala se slyšet, že přece nemůže večer v divadle představovat noblesní královnu, a přes den v televizi dvacetkrát lákat nebohé diváky, aby si "zobli" pilulky proti hemeroidům či prášky, které zaručují zlepšenou kvalitu postelových radovánek.

To je samozřejmě nesmírně ušlechtilé prohlášení, má ovšem jediný háček. Herečka je coby manželka úspěšného filmového producenta Jana Balzera (75) finančně poměrně zabezpečená. Do práce, tedy do Divadla Na Fidlovačce, jezdí automobilem značky Mercedes.

Majitelka mnohamilionového jmění často a ráda zdůrazňuje, že ona si z peněz modlu a měřítko všech hodnot neudělala. Pěkné tedy rozhodně je, že působení v reklamách přenechává jiným, kteří zdaleka tak "za vodou" nejsou.

Na druhou stranu by se mohla pokusit do uvažování ne tak finančně zajištěných občanů vcítit. Ale uměla by to vůbec, při stavu jejího konta?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden