Moje sladké tajemství

Eliška Balzerová: Ohrožuje prací manželství?

Herečka Eliška Balzerová (68) vypadá na první pohled mile, doma to s ní ale manžel Jan Balzer (76) nemá vůbec snadné. Své role si totiž moc bere k srdci a někdy je prý pořádně drsná!

Není divu, že si její manžel někdy zoufá. Eliška Balzerová (68) je už dlouhá léta vdaná za producenta Jana Balzera (76), ke kterému se prý občas nechová tak mile, jak by se dalo čekat a jak by si možná i zasloužil. Překvapením však je, že za to můžou role, které ji ovlivňují natolik, že se při jejich zkoušení do postav vtělí natolik, že se tak chová i doma, kde jí pak nikdo nepoznává.

Manželský pár k pohledání. Nebo snad ne?

Trénuje doma

Být manželem Elišky asi není zrovna jednoduché. Když se totiž herečka chystá na nějaké natáčení, scénář filmu nebo hry natolik prožívá, že ji její postava doslova pohltí. A její blízcí pak trpí. Sama o tom ale ví a tuto jemnou „úchylku“ si přiznává. Jenže s ní zřejmě nedokáže nic dělat.„Najednou jsem si uvědomila, že vládnu rodině,“ svěřila se herečka.

Mezi kolegyněmi jen září.

Vydrží to?

Eliška má ale štěstí, že má tolerantního manžela, který tyhle výkyvy zatím zvládá, ačkoli ho mnohdy zaskočí. Jak by ne, vždyť když jde domů, neví, která postava ho tam vlastně čeká a na co má být připravený! Herečka se mu to sice občas snaží vynahradit, ale to taky není náplast navždy. Tak jen aby jí jednou kvůli tomu neutekl!

Ženy v pokušení. Role pro Elišku jak ušitá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden