Moje sladké tajemství

Eliška Bučková a Jakub Vágner: Všechny překvapili zprávou o dítěti

Mlžili o miminku a pak to pořádně slízli!

Modelka Eliška Bučková (28) a její rybář Jakub Vágner (35) už jsou spolu nějaký ten pátek. Přesto všechny ohromilo jejich oznámení na sociální síti, že čekají přírůstek do rodiny. Nejdřív na programu měla být přece svatba! Jelikož má ale Jakub v hlavě pouze vlasce, háčky, pruty a podobné věci, správnou návnadu s blyštivým kamenem pro Elišku ještě nevybral.

O potomky se proto tentokrát v rodině postaral někdo jiný.

Budou mít miminka

„Oznamujeme, že Rambo Bučkoid a Minnie Vágner Bučková budou mít miminka,“ šokovala Eliška. Svoje mateřské pudy bude tedy přeneseně uplatňovat při péči o svou březí čivavu.

Tu akčně nechala spářit s Rambem, kterého dostala od bývalého přítele Václava Noida Bárty (36).

Ošklivé komentáře

Vtipné na celé situaci je ale to, že si spousta lidí myslela, že je Eliška těhotná. A dočkala se za to nepěkných komentářů.

„To těžko. Její organismus vyčerpaný poruchou příjmu potravy by těhotenství neudržel,“ zněl jeden příspěvek narážející na modelčinu údajnou anorexii. „To zas bude fňukání, jak je náročné vychovat dítě,“ jízlivě poznamenává další člověk. Aspoň se milenci psychicky připraví na reakce lidí, ještě než do toho opravdu praští. Ale bude se jim po téhle smršti kritických komentářů ještě vůbec chtít?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden