Můj kousek štěstí

Eliška Bučková: Návrat k Vágnerovi?

Zdálo se to jako uzavřená kapitola. Modelka Eliška Bučková (30) a rybář Jakub Vágner (37) se vloni na podzim rozešli. Jsou tu ale indície, které napovídají, že by se k sobě dvojice mohla klidně vrátit. Přistiženi opět spolu! Důvod rozchodu měl být ten, že zatímco modelka toužila vést poklidný rodinný život, Vágnera to táhlo pořád do divočiny za adrenalinem a dobrodružstvím a na závazky něměl ani pomyšlení.

Příběh ale možná bude mít ještě napínavé pokračování. Dvojice je stále v kontaktu. Dokonce spolu strávili v létě několik týdnů na rybářském táboře u jezera Katlov u Kutné Hory, na kterém Vágner každoročně působí a kousek odtamtud i bydlí.

Modelka přítomnost rybáře sice nijak nezdůrazňovala, ale my jsme ho objevili na jedné její fotografii v pozadí v kolektivu dětí, na jiné zase byly jeho ruce připravující krásce rybářskou návnadu. Je vidět, že dvojice má k sobě stále velmi blízko.

Nebylo by divu, kdyby to mezi nimi zase zajiskřilo a jen se potvrdilo, že stará láska nerezaví. Vágner navíc před nedávnem úplně otočil a začal mluvit o případných potomcích. "Budu mít někdy své vlastní děti? Myslím.

..ano," napsal k fotce, na které choval nemluvně. Že by se v něm hnuly ledy a na přádní Bučkové, založit rodinu, nakonec přeci jen přistoupil? Možná mu také došlo, že takovou půvabnou rybičku, jako je ona, by jen těžko podruhé chytil a bude se jí snažit nyní vyjít ve všem vstříc.

Modelka by jistě zajásala, protože ani po rozchodu s Vágnerem nového otce k vytouženým dětem nenašla. Uvidíme, jak se vše vyvine. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden