Můj kousek štěstí

Eliška Bučková: Proč chodí otrhaná?

Úplně se změnila! Bývalou porcelánovou panenku její nejbližší prakticky nepoznávají. Co se stalo? Modelka Eliška Bučková (28) snad odjakživa patřila k ženám, které se pečlivě nalíčí a značkově obléknou, i když jdou jen před dům vynést koš na odpadky.

Jak si tedy máme vysvětlit Eliščinu nynější proměnu? Je vůbec možné, že jí nevadí chodit nenalíčená, případně v teplákách s vytahanými koleny? Inu, důvod je celkem snadno vysvětlitelný. Za modelčiným záhadným chováním se skrývá jak jinak než velká láska.

Eliška, která si nápadně oblíbila jak plastické chirurgy, tak salony krásy, je jiná díky partnerovi, světoznámému rybáři Jakubu Vágnerovi (35). Ne zcela vesele přiznala, že od královen krásy jejího typu se vždy očekává, že budou dokonale upravené, ale vášnivý rybář Kuba ji učí zcela nové filozofii.

Právě kvůli němu začala poznávat nová prostředí a život mezi rybáři. Modelka najednou tvrdí, že spousta věcí z jejího "starého světa" pro ni už není zdaleka tak důležitá. Zkrátka snaží se zuby nehty přizpůsovit, zatímco zatvrzelý Vágner nehodlá ze svých zásad ustoupit ani o píď.

Tato slavná dvojice je natolik nesourodá, až si jejich blízcí právem dělají veliké starosti o její budoucnost. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden