Můj kousek štěstí

Eliška Bučková: Prožívá prý zklamání

Jak tohle dopadne? Vždycky byli tak trochu nesourodý pár. Modelka Eliška Bučková (28) žila večírky a prestižními akcemi, rybáři Jakubovi Vágnerovi bylo zase nejlépe uprostřed divoké přírody někde na laguně, kde mohl chytat ryby.

Spojily se dva naprosto rozdílné světy. Zpočátku odlišné představy zachránila zamilovanost. Eliška pokaždé zatnula zuby a vydala se s Vágnerem do drsných podmínek. Vágner nejraději loví ryby v exotice, a tak Eliška nemá na vybranou, pokud nechce trávit dlouhé dny o samotě bez přítele.

Pobyt pak kolikrát probrečela, protrpěla nebo promarodila.     Jenomže neustále se přizpůsobovat tomu druhému a nežít svůj vlastní život a neplnit si své potřeby a sny, nejde věčně. A právě to se potvrzuje nyní.

Z nedávné dobrodružné výpravy se už Bučková vymluvila, že má pracovní povinnosti. Jakub asi pochopil, že jeho výlety nejsou pro modelku to pravé ořechové, a tak s ní hned potom vyrazil na klasickou dovolenou u moře.

Jenomže ani tu vlastně nestrávili společně.     Opět se projevily jejich rozdílné povahy. Zatímco Bučková si chtěla konečně užívat vysněný klidný odpočinek na plážovém lehátku, Jakub šplhal po palmách.

Jen tak se nečinně ležet by nevydržel. Bučková tak zase zůstala bez své lásky. Se se svou samototou se zatím vyrovnává statečně. Soustředila se na své dva psy, které si pořídila, aby jí nebylo tak smutno, čivavy Minnie a Sofinku.

Jenomže tím, že psíci jsou jedinými, kdo jí po většinu času dělá společnost, se na ně až nezdravě upnula. Kupuje jim vitaminy, kosmetiku, oblečky... Stará se o ně jako o malé človíčky. Nedá bez nich ani ránu.

Čtyřnozí miláčci ji tedy rozveselí. Lidského partnera jí ale stejně nikdy nenahradí. Dřív bývala navíc středem pozornosti ve společnosti. Teď je téměř odříznutá od civilizace daleko od Prahy.

Může být kráska takto opravdu šťastná? Zatím se Bučková navenek tváří, že jí to nevadí. Ale není to jen přetvářka? Opravdu jí stačí, že dlouhé večery tráví jen s malými chlupáči? "Vidím, že tou samotou trpí.

Myslím, že je jen otázka času, kdy sama sobě přizná, že takhle žít celý život nechce," je přesvědčená její kamarádka. Mýlí se?   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden