Můj kousek štěstí

Rybářová svatba jí nedá spát

Daleko větší šok, než si je ochotna připustit, byla pro Elišku Bučkovou (32) svatba bývalého přítele Jakuba Vágnera (40). Byl to pro ni blesk z jasného nebe, s ničím takovým zjevně nepočítala. Domnívala se, že utekl-li rybář jí, uteče každé, a stane se z něj zatvrzelý starý mládenec.

Fakt, že se zčistajasna oženil, vyrazil krásné tmavovlásce dech. „Nečekala jsem, že by se Jakubovi narodilo dítě dříve než mně,“ pravila s neobvyklou otevřeností. „Sama jsem ani nikdy nepředpokládala, že by se takhle rychle oženil a chtěl založit rodinu, nikdy mi nepřišel jako velký tata,“ udiveně dodala.

Půvabná modelka evidentně nechápe, jak je možné, že se sportovní rybářce Claudii (31), nastávající mamince, podařilo ulovit zdánlivě nepolapitelného Vágnera. Jak prohlásila, považovala expartnera za dobrodruha, pro něhož by byla rodina nepřijatelným závažím.

Těžko říct, proč se rybář nechal chytit. Možná byla Claudia daleko lstivější než Eliška. Nezdržovala se zbytečnými otázkami, zda by Jakub chtěl ji, anebo dokonce miminko, a než si toho roztržitý lehkomyslník všiml, už ze sebe u oltáře soukal své nešťastné Ano.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden