Můj kousek štěstí

Emma Smetana: Až příliš moderní matka?

Moderní maminky to nemají jednoduché, věčně aby přemýšlely o tom, jak skloubit péči o rodinu s kariérou. Psychologové v této souvislosti bijí na poplach a upozorňují na to, že v době, kdy je dítě malé, by takhle matka uvažovat neměla.

Odpověď na výše zmíněnou otázku je evidentní: batole je na prvním místě a ještě dlouho by to tak mělo zůstat. Moderátorka a zpěvačka Emma Smetana pro kariéru dýchá, bez práce by nemohla být snad ani den, a tak si nemůže vynachválit skutečnost, že má "hlídací" babičky.

Emmina matka, bývalá studentská vůdkyně, diplomatka a pedagožka Monika Mac Donagh-Pajerová (52) se na toto téma vyjádřila jasně. Prohlásila, že není dobré, aby se malá Lennon Marlene Haj Smetana (2) stále stěhovala od jedné babičky ke druhé.

"Může to jednou rodičům vyčíst," posteskla si Emmina babička. O dceři prohlásila: "Fakt, že se pohybuje v showbyznysu, mi trhá srdce." Emma je extrémně vytížená matka. Pracuje pro projekt DVTV, koncertuje, cestuje.

Emminy pracovní závazky nejdou s mateřstvím dost dobře dohromady. Babičky pomáhají, jak jen mohou, ale jak známo, malé dítě potřebuje v prvé řadě matku. Vytížený je i Lennonin otec, herec, muzikant, scenárista a překladatel Jordan Haj (30).

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden