Můj kousek štěstí

Emma Smetana: Co bude s její kariérou?

Bývalá hvězdička televize Nova, světlovlasá Emma Smetana (28), je příliš ambiciózní na to, aby byla tak brzy matkou. Tatínkem očekávaného miminka je její dlouholetý přítel Jordan Haj (¨27). Očekávání děťátka bývá označováno za jedno z nejšťastnějších období v životě ženy, nicméně vše nasvědčuje tomu, že nesmírně ambiciózní Emma možná měla docela jiné plány.

Ráda vystupuje na veřejnosti v roli moderátorky, je posedlá svým zpíváním i prkny, která znamenají svět. Právě měla mimo jiné v Divadle Broadway začít zkoušet roli naivní Květušky v muzikálu Adéla ještě nevečeřela.

Vedle toho se prý radovala i z další lukrativní pracovní nabídky, byla jí nabídnuta hlavní role v připravovaném televizním seriálu. Ve chvíli, kdy Emmin přítel Jordan Haj vyvěsil na sociální síť snímek z ultrazvuku, už v Divadle Broadway věděli, že budou muset hledat jinou Květušku.

Našli ji v podstatě okamžitě, stane se jí atraktivní herečka Michaela Doubravová (25). Krásná Emma Smetana teď bude sledovat, jak si jeden její kšeft za druhým rozebírají šťastné herecké konkurentky. Nebude se jí, až půjde na procházku s miminkem v kočárku, stýskat po slibně rozjeté kariéře?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden