Můj kousek štěstí
Emoce pomáhá ventilovat Ulice
Emoce pomáhá ventilovat Ulice

Dříve jsme Anetu Krejčíkovou (30) znali hlavně jako představitelku protivné Gábiny Pumrové z Ulice.

V nekonečném seriálu hrála od roku 2005 a za tu dobu se z dospívající slečny stala úspěšná herečka, vnadná femme fatale, která s oblibou hovoří o domácích porodech či cvicích pro pánevní dno, ale hlavně také dvojnásobná matka. Slečnou však papírově zůstává dál.

O ruku ji požádal na jevišti. A to ho zřejmě zcela vyčerpalo.

Není čas?

Je to už pět let, co ji partner učitel tělocviku Ondřej Rančák (36) požádal o ruku, a to přímo na jevišti. Od té doby se zamilované dvojici stihli narodit dva potomci tříletý Ben a téměř dvouletá Antonie, kterou herečka porodila doma. Svatba ale stále ne a ne přijít.

„Nevím, jestli si mě nechce vzít, ale nevzal si mě ještě, tak možná nechce. Já se o tom s ním radši nebavím,“ prohlásila nedávno zklamaně herečka s tím, že svatba stále nebyla doma na pořadu dne.

„My teď spíš řešíme, kdy kdo kam odveze které dítě,“ dodává a zdá se tedy, že na plánování veselky snoubenci snad ani nemají čas. Nebo ho někdo z nich mít nechce?

Vášnivá střela

Vždyť Aneta se, krom péče o dvě malé děti, věnuje hraní, pravidelně vystupuje v divadle a před časem opět naskočila do Ulice. Taková namáhavá kombinace je jen pro otrlé povahy, které mají pevné nervy a energie na rozdávání. A taková herečka evidentně je.

„Jsem velmi energický a vášnivý člověk. Té energie je ve mně opravdu moc a potřebuji ji ze sebe dostat ven. Musím tančit, zpívat, hrát, abych ty emoce ventilovala,“ říká s tím, že zkrátka nedovede zůstat v klidu.

S takovou náloží aktivity je skoro s podivem, že svého milého ani po pěti letech „nedokopala“ ke svatbě. Anebo se o to už pokusila, ale marně. Možná proto se rozhodla opět vrátit do Ulice, zde může své emoce v klidu ventilovat a doma bude klid.

Další článek
Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz