Moje šťastná hvězda

Energetičtí upíři nebudou mít šanci

Moje šťastná hvězda

Vysávají z nás dobrou náladu. Stačí ale dodržovat pár pravidel a už vám nemusejí kazit život.

Možná se vám to bude zdát podivné, ale je to tak. Po světě chodí energetičtí upíři a dost možná, že si na vás právě brousí zuby. Vy se jich ale rozhodně nemusíte bát. Pokud se naučíte zacházet se svou energií, nemohou vám ublížit.

Už jste někdy slyšeli o energetických upírech? Možná to zní neuvěřitelně, ale i takové bytosti jsou mezi námi. Na rozdíl od našich nejčernějších představ to jsou však obyčejní lidé z masa a kostí. Jen mají tu vlastnost, že z vás dokážou vysávat všechnu pozitivní energii.

Někdy se cítíte jako zmlácení

Určitě jste si už všimli, že je vám v blízkosti některých lidí dobře a vedle jiných se zase cítíte jako zmlácení. Vysvětlení je velice prosté. Každý z nás vyzařuje energii a na povaze toho dotyčného pak záleží, zda se jedná o

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden