Můj kousek štěstí

Erika Stárková: Zoufalá kvůli dítěti

V populárním seriálu Most herečka Erika Stárková (34) byla za sexy divu Dášu, ze které všem mužům spadla brada. Jen těžko se smiřovali s tím, že měla být přeoperovaným mužem. V reálu ale Stárková stále zůstává bez partnera.

Toho pravého nemůže najít! Což ji trápí především proto, že marně touží po dítěti. Stárková děti zbožňuje. Není náhodou, že dřív pracovala jako Au-pair v Americe. Chtěla by si piplat milované dítko, mít rodinný život, jenomže to se jí do svých čtyřiatřiceti let nepoštěstilo.

"Samozřejmě, že bych si to přála, ale zatím k tomu nedošlo. Děti miluji a určitě je mít budu, pokud mi to bude umožněno," říká se smutkem v hlase. Jenomže čas neúprosně letí a s tím se zmenšuje i šance na otěhotnění.

Musí ji drásat srdce, když vidí štěstí její sestry, produkční Lenky Neužil Stárkové, která má rozkošného ročního chlapečka Vincenta. Pro ni je ale splnění jejího snu v nedohlednu. Stárková nejspíš doufala, že najde lásku u filmu, když pracovala v prostředí štábů českých i zahraničních produkcí.

Ale nestalo se. Erice stále nezbývá, než se těšit s jinými dětmi, o které se občas stará. Je z toho prý zuž nešťastná. "Hodně se kvůli tomu trápí, také by už chtěla být máma, mít rodinu..." ví její kolegyně z branže.

My ale věříme, že tak atraktivní hvězda dlouho sama nezůstane a určitě se na ni brzy udsměje štěstí. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden