Můj kousek štěstí

Ester Geislerová - Nová láska díky seriálu

Představitelka sestřičky Jany ze seriálu Anatomie života je šťastná. Svůdná kráska s kočičíma očima se totiž zamilovala. Díky zmíněnému televiznímu projektu.

Seznámili se na castingu k Anatomii života, o němž Ester prohlásila, že byl skvělý. Dokonce tak skvělý, že v jeho průběhu nalezla lásku. Poznala tu herce a tanečníka Martina Horského Krupu (27), velkého fešáka. Ester jen září.

Tmavovlasého krasavce zná krátký čas, proto ještě nestačila odložit růžové brýle zamilovanosti. „Nejkrásnější tři měsíce!“ jásá. Rodák z Čeladné v Beskydech vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě a následně alternativní a loutkové divadlo v Praze na DAMU, absolvoval i roční stáž ve Anglii.

Pořádná smršť

Ester se o soukromí tentokrát rozhovořila: „Užívám si, že jsem potkala lásku, někoho, s kým je mi moc hezky, o koho se můžu opřít, kdo je můj kamarád, ale s kým můžu i jen tak blbnout, tancovat anebo si postavit bunkr v kuchyni.“ Přitažlivá zrzka takovou opravdovou lásku nejspíš už netrpělivě vyhlížela.

Její manželství skončilo krachem. S filmovým architektem Janem Kadlecem (45) má dvojčata Miu Rosu a Jana Etiena (15). Dnes již bývalí manželé se seznámili při práci na filmu Krev zmizelého (2005), půl roku nato Ester otěhotněla. Manželství vydrželo sedm let.

Je čas hledět kupředu

Na dobu před lety, kdy se necítila být milovaná a zejména na tu, kdy se o sebe a své děti musela postarat hlavně sama, už vzpomíná s odstupem jen jako na něco, co už se nesmí opakovat. Bylo jí tehdy velmi úzko, ale to je pryč.

Ze vztahů, které po rozvodu zkusila navázat, je ten poslední jistě nejperspektivnější. A je především plný lásky, kterou herečka vnímá jako živou vodu. Teď už si okouzlující rusovláska skutečně zaslouží romantický vztah na celý život.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden