Můj kousek štěstí

Ester Janečková: Na pohřbu v pozadí

Úplně vzadu plakala Ester Janečková (44) na pohřbu nevlastního bratra, herce Jiřího Ornesta (†70). To však cosi vypovídá o vztazích v rodině, které jsou zjevně nestandardní.

Rodina včele s vdovou, herečkou Danielou Kolářovou (70), usedla do předních řad krematoria, jak bývá zvykem. Sestra zesnulého, stojící úplně v pozadí, to je ovšem něco nebývalého, zvláštního. Přitom Jiří vedl Ester před lety k oltáři, protože jejich společný tatínek, režisér Ota Ornest (†89), už nebyl mezi živými.

Vdova Daniela Kolářová navíc odmítla kondolence, a tak Ester nemohla blízké příbuzné svého bratra obejmout nebo jim alespoň podat ruku. A co je ještě neuvěřitelnější, Janečková se o bratrově smrti dověděla z novin.

Vdova vysvětlila, že oznámení o úmrtí poslala příbuzným a nejbližším přátelům, Janečkové ne, protože na ni nemá kontakt, nestýkají se. To posiluje domněnku o vztazích na bodu mrazu. Ester je jako jediná ze tří dětí režiséra Oty Ornesta potomkem nemanželským.

Porodila ji Ornestova milenka, někdejší mluvčí Charty 77, Marií Rút Křížková (80). Ale cožpak tohle může blond moderátorce někdo vyčítat? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden