Moje šťastná hvězda
Ester Janečková: Stal se z ní z ní jiný člověk a začíná být nesnesitelná!
Ester Janečková: Stal se z ní z ní jiný člověk a začíná být nesnesitelná!

Oblíbená moderátorka ESTER JANEČKOVÁ (46) si zřejmě naložila víc, než je schopná zvládnout. Její okolí ji nepoznává a popisuje děsivou proměnu.

Donedávna měla Ester Janečková (46) pro každého na potkání úsměv a milé slovo, teď je z ní ale kvůli osobním problémům úplně jiný člověk. Až děsivá proměna, takovými slovy její nejbližší okolí popisuje, co se s moderátorkou děje.

Divák o ničem neví, protože před kamerou jako dokonalá profesionálka dokáže soukromé problémy potlačit a působí mile jako dřív.

Přišla o dítě

Ale jakmile zhasnou ve studiu světla, zmizí i její úsměv, ochota naslouchat a komunikovat. Z přátelské a vstřícné ženy je rázem nedůtklivá osoba, která se odmítá bavit o čemkoliv kromě nejnutnějších pracovních záležitostí. Na jakýkoli pokus o konverzaci reaguje podrážděně a někdy prý bývá tak vzteklá, že jí všichni raději jdou z cesty.

Co je za její smutnou proměnou, nikdo netuší. Moderátorka Pošty pro tebe má za sebou několik životních krizí, které by vydaly na nejméně jeden díl jejího pořadu. S chirurgem Zdeňkem Janečkem má syny Krištofa (22), Cyrila (19) a dceru Sáru (7).

Jejich manželství se v minulosti už několikrát otřáslo v základech. A sotva ustáli poslední krizi, moderátorka v šestém měsíci těhotenství přišla o dítě. S vypětím všech sil se jí podařilo z tragédie vzpamatovat, ale sotva se její život začal vracet do normálních kolejí, přišla další rána.

Další smrt v rodině

Před pár lety kvůli homosexuální orientaci spáchal sebevraždu její teprve čtrnáctiletý synovec. Pro moderátorku i všechny ostatní členy rodiny to byl tím větší šok, že starší sestra Janečkové je lesbička, která už přes dvacet let žije s partnerkou.

Syn její mladší sestry Filip (†14) tak musel vědět, že v rodině má plnou podporu a nikdo by ho neodsuzoval. Přesto svůj úděl neunesl a v dopise na rozloučenou prosil svou slavnou tetu, aby na problémy homosexuálů upozorňovala veřejnost.

Janečková jeho přání splnila a dokonce pro lidi s odlišnou pohlavní orientací založila poradnu. Moderátorka na rok přestala uvádět Poštu pro tebe a tolik se ponořila do svého nového úkolu, že dokonce začala studovat psychologii.

Vzala si moc velké sousto?

A možná právě to, jak moc se snaží pomáhat druhým, ji připravuje o schopnost, být milá na své bezprostřední okolí. Zřejmě přecenila své síly a její psychika těžce nesla i odchod mladšího syna z domova.

Cyril (19) maturoval v Kanadě a když odlétal, moderátorka prý podle vlastních slov cítila podobnou bolest jako při porodu. Ester Janečková s roční pauzou už třináct let poslouchá smutné lidské příběhy. Když se to sečte se všemi dramatickými událostmi v rodině a snahou, pomáhat tisícům potřebných prostřednictvím internetu, je to hodně velká zátěž.

Janečková se před časem svěřila, že by si možná ráda v budoucnu otevřela vlastní psychologickou poradnu. V poslední době to ale vypadá, že by možná sama potřebovala profesionální radu, protože by její proměna mohla ovlivnit i její manželství a bez dobrých vztahů v práci se neobejde.

.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz