Můj kousek štěstí

Eva Burešová: Další problémy s popularitou

Hvězda Slunečné si stále nemůže zvyknout na odvrácenou tvář slávy. Z fanoušků, kteří jsou milí, vstřícní a sympatičtí, se upřímně raduje, ale tak se samozřejmě nechovají zdaleka všichni.

Jsou tací, kteří se jí vnucují, posílají své fotografie, telefonní čísla, adresy, zvou televizní krásku k sobě domů. Herečka Eva Burešová (28) podotýká, že se často jedná o nezletilce, a diví se, že jim rodiče nevysvětlili, že vyzrazovat cizím lidem tak intimní údaje, jako je třeba adresa, může být až nebezpečné.

A vyvstala i další nepříjemná věc, související rovněž s popularitou, tentokrát se týká Evina přítele, šéfkuchaře Přemysla Forejta (34). Herečka zvyklá, že když se objeví na veřejnosti, obléhají ji davy žadonící o podpis či možnost se s ní vyfotografovat, náhle zjišťuje, že pokud se někde ukáže s přítelem, obléhán bývá on.

A to je pro půvabnou tmavovlásku nečekaná novinka. Zírá, když si jí najednou fanynky a fanoušci nevšímají, vrhají se na jejího společníka a vyjadřují mu úctu a obdiv. „Dokonce mě občas nějaká dívenka požádá, abych ji s Přemkem vyfotografovala,“ krčí rameny Eva. Není z toho zrovna radostí bez sebe. Bude si muset zvyknout...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden