Můj kousek štěstí

Eva Burešová: Forejt jí daroval pařezy

Hvězda Slunečné si vylepšuje byt a systematicky se tím chlubí fanouškům, kteří tak mohou bez dechu sledovat, jak hnízdečko vzkvétá a co v objektu přibývá. Byt je čím dál útulnější a mimo jiné se v něm objevily i pařezy.


Ty tmavovlásce věnoval nápadník, šéfkuchař Přemysl Forejt (33). Aby nedošlo k omylu, populární kuchař jistě není tak chudý, aby musel dámě svého srdce nosit coby bytový doplněk pařezy.


Leda by jej k tomu donutily finanční problémy spojené s nařízeným uzavřením restaurací, ale tak daleko to snad ještě nedošlo. Ve skutečnosti se jedná o módní seříznuté pařezy, na nichž se servírují pokrmy. „Přemek doma vyvařuje, to je jasné.


Nemohu tedy říct, že by se náš byt změnil přímo v restauraci, ale stará se hodně,“ podotýká Eva, čímž přiznává, že ona a šéfkuchař tvoří pár. „Je mi ho ale už líto, je to opravdu děs, jak jsou ty restaurace zavřené,“ naznačuje, že si o partnera dělá starosti.


Na druhou stranu má svého milého pro sebe a mohou se i s Nathanielem (3), kterého má herečka z jednoho z předchozích vztahů, učit žít jako rodina. Pár si potrpí na přírodní styl, preferuje dřevo, světlé barvy, živé květiny. Bude hvězda Slunečné v tomto vztahu konečně šťastná? Fanoušci by jí to přáli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden