Můj kousek štěstí

Eva Burešová: Plné zuby Lambory

Stíny ve Slunečné. Protentokrát se ukazuje, že Eva Burešová nejenže není do kolegy Marka Lambory (25) zamilovaná, jak by si fanoušci seriálu vroucně přáli, ale právě naopak, má na něj pořádný vztek.


Jde, jak už to tak bývá, o prachy. Seriál Slunečná byl v loňském roce nejsledovanějším pořadem na Primě. Zároveň se stal nejsledovanějším dlouhodobě vysílaným televizním seriálem. Průměrně se na něj v úterý a ve čtvrtek dívá zhruba milion tři sta tisíc lidí – a to se vyplatí. Honoráře hlavních hvězd podle toho vypadají, divné ovšem je, že se údajně podstatně liší.


Marek Lambora dostává podle důvěryhodných informátorů mnohem víc peněz než Eva. Mladíkovi totiž leze komerční projekt na nervy, jeho srdce patří divadlu, nikoli nekonečnému seriálu o krásné statkářce a venkovské lásce. Proto chtěl zmizet, ale to nejde, když je hlavní hvězda.


Šeptá se, že mu producenti učinili nabídku, která se neodmítá. Takové sumě by neřekl ne ani svatý Petr. Marek Lambora řekl ano, a tak je jeho honorář pochopitelně mnohem vyšší než Evin. Ta totiž považuje Slunečnou za dar z nebes. Proto se teď na kolegu mračí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden