Moje šťastná hvězda

Eva Decastelo: Nelíbí se svému muži?

Tvrdí, že se za svoji lechtivou minulost stydí, ale zbavit se jí zkrátka nemůže. Herečka Eva Decastelo (40) se sice v současnosti už modelingu příliš nevěnuje, ale dodnes se nahoty vůbec nebojí. Zřejmě chce, aby manžel žárlil.

Svlékla se

Nestydaté fotky fotila i pro proslulý pánský časopis, pro který se nostalgicky svlékla i před pár měsíci. Některým se to už zdálo příliš, především kvůli tomu, že fotografie viděly i její dvě děti, Zuzana (8) a Michael (9).Ona sama se v minulosti bála toho, že jednou její děti na její lechtivou minulost přijdou. A také že přišly.

Vypadá úplně jinak

Na některé věci jsou ale přece jen ještě celkem malé, takže jim asi moderátorka sdělila jen to nejnutnější. Manželovi Renému (45) se ale prý příliš nelíbí, když se vystavuje na sociálních sítích polonahá. Nedávno zveřejnila další odhalenou fotografii a nesklidila obdiv, jak doufala. Její sebevědomí dostalo ránu také ze strany manžela.

Ten bez obalu kamarádům vypráví, že kdyby jeho ženu někdo viděl po ránu nebo v culíku a v teplákách, tak by se začal smát. Eva se situaci snažila brát s humorem, ale když o tom slyšela, měla slzy na krajíčku. Už se mu snad nelíbí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden