Můj čas na kafíčko

Eva Hacurová plná trápení. Zničí žárlivost celou její rodinu?

Hvězda seriálu Ulice Eva Hacurová (29) za poslední dobu poměrně výrazně zhubla, díky čemuž vypadá lépe než kdykoli dřív. Na pozoru by se tak asi měl mít její partner Kryštof Vondráček (34), který už sice herečku požádal o ruku, ale zatím si ji nestihl vzít. Přebere mu ji nakonec jiný muž?

Přitažlivá i s pár kily navíc

Hacurová byla i v minulosti mezi muži oblíbená. I přesto, že měla nějaké to kilo navíc, působila velmi atraktivně. Pravda ale je, že patnáct shozených kilogramů z ní udělalo ještě přitažlivější ženu, za kterou se otočí na ulici nejeden muž.

Už v minulosti se spekulovalo o tom, že má pletky se svým milencem z Ulice, charismatickým hercem Adrianem Jastrabanem (53).

Kryštof Vondráček (34).

Copak se svým kolegou asi měla?

Ačkoli ale měli před kamerou mnoho milostných scén a moc jim to slušelo, nikdy se jejich poměr ve skutečném životě nepotvrdil. V tom totiž žije Hacurová s hudebníkem Kryštofem Vondráčkem (34), kterému dokonce před časem porodila dceru Ladu (8 měsíců). Jenže ačkoli svatbu plánují už víc než rok, stále na ni nedošlo.

Svatba se stále odkládá

Možná se Vondráček začal vykrucovat a myslí si, že zásnubní prsten se postará o to, aby měl svou partnerku jistou. Co když ale záhy zjistí, že se přepočítal?

Hacurová má totiž mnoho ctitelů, kteří jí nadbíhají, jak jen mohou. A to samozřejmě dělá radost každé ženě. A jelikož často pracuje v týmu sympatických pánů, může se brzy stát, že některému podlehne.

Neodvede mu ji jiný muž?

Ještě před rokem se viděla ve svatebních šatech a představovala si svůj velký den před oltářem. Jenže ten ne a ne přijít, a city k Vondráčkovi tak mohou postupně slábnout. Nehledě na to, že se o něm šušká, že je žárlivý. Třeba ho ale naopak proměna partnerky bude pozitivně motivovat k tomu, aby něco podnikl se svojí postavou také on.

V redakci jsme se s kolegyněmi shodly na tom, že by mu rozhodně neuškodilo, pokud by pár kilogramů shodil. Třeba by mu to i dodalo sebevědomí k tomu, aby se konečně rozhoupal a začal svatbu plánovat. Když to neudělá, může si Hacurová myslet, že to s ní nemyslí vážně. A to by mohl být problém.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden