Můj kousek štěstí

Eva Holubová: Může za to alkohol?

Co se s herečkou Evou Holubovou (59) děje? Každý kdo někdy potkal herečku Evu Holubovou ve společnosti, se mohl přesvědčit, že umí být za dámu s šarmem a elegancí. Vždyť jednou se dokonce stala hvězdou přehlídkového mola.

To, co však předvedla nyní, k ženě na úrovni příliš nepasuje. Po internetu začalo kolovat velmi šokující video, které tam vystavila sama Holubová. Šlo o přímý přenos z její ložnice, kde ležela v posteli a vedle ní spal její nic netušící manžel.

Na tom by možná ještě nebylo nic tak špatného, nebýt velmi zarážejících okolností. Holubová byla při natáčení evidentně zcela nahá. Snažila se sice zakrývat se peřinou, ta jí ale v průběhu sklouzla, takže stejně ukázala víc než by měl divák spatřit.

Působila velmi neupraveně a až nezvykle uvolněně. Video prý bylo pořizováno na dovolené na Sicílii, kde má už roky vlastní dům. Holubová o něm vždy mluvila jako o paláci, ve videu to ale působilo dojmem, že je spíše v cele velmi zchátralé věznice.

Zeď za hlavou její a jeho muže až hrozivě oprýskaná, kolem rozházené nevábně působící polštáře... „Nejsem nalíčená. Hulím tady v ložnici,“ komentovala situaci Holubová. Lidé, kteří nahrávku sledovali, se nestačili divit.

Nic proti tomu, že si herečka libuje v poněkud sparťanských podmínkách, co je ovšem těžko pochopitelné, že se s tím takovýmto stylem chlubí celému národu. "Každý ať si doma dělá, co chce, ale nemusí to všem ukazovat," vyjádřil se jeden z komentujících.

Sama Holubová nejspíš posléze udoudila, že je to příliš, a tak video brzy raději smazala. Co ale může být za takovým chováním herečky? Objevily se spekulace, zda Holubová opět nepřičichla k alkoholu.

Už v minulosti si prošla peklem závislosti. Nemá snad opět problémy? "Nemůžu věřit tomu, že by tohle někdo udělal za střízliva," podivuje se jedna její fanynka. Jiní se jí ale zase zastávájí. Podle nich je to jen jedna z výstředností, kterými je herečka známá.

Není to dlouho, co si například na jedné společenské akci vyhrnula sukni až k rozkroku a ukazovala všem podvazky. Snad je to tedy jen projev její komediální nátury. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden