Můj kousek štěstí

Eva Holubová: Neváží si diváků

Že je Eva Holubová vynikající herečka, o tom není sporu. Opakovaně se však ukazuje, že ne vždy má porozumění pro obdivovatele, televizní a filmové diváky, kteří si upřímně cení jejího talentu. „Fotografování z čista jasna mne fakt znásilňuje,“ říká Eva o fanynce, která ji vyfotografovala.


Určitě by neškodilo, kdyby si popovídala s některou obětí skutečného znásilnění, a tak by dostala možnost obě zkušenosti porovnat. „Všechno plynulo sladce a hladce, až mne najednou nějaká žena poprosila gestem rukou, zda si mne může vyfotit,“ líčí hvězda Slunečné nedávný výlet do Třeboně.


Toto gesto na ni účinkovalo jako červený šátek na krocana. „Sebrali jsme jídlo a běželi do auta,“ popisuje, a nezasvěcenec by si myslel, že se stala obětí přepadení anebo prchala před detonací.


Tak tohle je skutečně směšné a pro Evu a její fotografováním těžce zraněnou psychiku existuje jediná rada: stáhnout se na divadelní prkna a neúčinkovat v oblíbených seriálech.


Jak se říká, sejde z očí, sejde z mysli. Nikdo ji pak už fotografovat nebude. Ale také neshrábne těch patnáct či dvacet tisíc za natáčecí den. A to by bolelo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden