Můj kousek štěstí

Eva Holubová: Ostrý spor s Danou Morávkovou

Pořádně se rozčilila! Zavinily to některé kolegyně, jmenovitě Dana Morávková (48). Eva Holubová dospěla do věku, kdy rozumný člověk ví, že nic není samozřejmost a že je třeba upřímně se radovat ze života.


Protože většina omezení spojených s pandemií je za námi, Eva se cítí líp než dřív. Ne každý si však toho, že onemocnění covid-19 ustupuje a že se žije příjemněji, váží. Když se konečně otevřela divadla, byly ještě nějakou dobu povinné rozestupy mezi diváky v hledištích, a tak prostory působily zvláštně zejména při pohledu z jeviště.

Věděla jsem, že představení s omezeným počtem diváků budou svérázná, ale jak moc a jakým způsobem, jsem si nedovedla představit,“ říká Eva Holubová. „Po našem prvním představení jsem byla tak šťastná, že jsem to ani nedokázala vyslovit.

Největší podíl na tom máte vy, naši diváci,“ vzdává hold publiku. Zato ji rozhněvala Dana Morávková, která si při pohledu na diváky v rouškách, sedící daleko od sebe, posteskla: „Tak vám nevím, kdo je větší chudák? Jestli účinkující, nebo divák. Má cenu vůbec rozsvěcet?“ Nelze než s Evou souhlasit – tohle zní jako neúcta k divákům.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden