Moje šťastná hvězda

Eva Holubová: Stěhování do ciziny?

Herečka Eva Holubová (60) čím dál častěji utíká do ciziny. Aby si na cestování vydělala, objevuje se především na divadelních prknech a posledně i ve filmu Teroristka. Všechny by zajímalo, jaký honorář si Holubová za film naúčtovala, protože ztvárnila jednu z hlavních rolí, společně se svou kolegyní a kamarádkou Ivou Janžurovou (77).

V některých kruzích se proslýchá, že právě díky přátelství s Janžurovou roli dostala. Ví se o ní, že potřebuje vydělat co nejvíc, než odejde do důchodu. Za film si herci také účtují daleko víc peněz než za divadelní představení.Spekuluje se, že si řekla o částku, která se pohybuje v řádech statisíců.

Kde na to vzala?

Kde jinde by Holubová vzala takový balík peněz, aby si jen tak koupila dům na Sicílii? Pochopitelně je to herečka, nicméně spíše divadelní, a tam se honoráře rozhodně nedostávají do takových částek.

Někteří herci prý za představení dostanou tisíc korun, šikovnější a zkušenější pochopitelně víc, ale i tak nejde o žádnou přehnanou sumu. Navíc veškeré zkoušky jsou neplacené, tím pádem herci v divadle tráví doslova svůj volný čas, za který jim nikdo nic nedá.

Holubová si tím pádem na dům nejspíš musela celý život šetřit. Ale co má v úmyslu dál? Koupě domu v cizině napovídá tomu, že Holubová nejspíš plánuje z České republiky odejít a nastěhovat se do domu na Sicílii.Možná už pomalu myslí na zadní vrátka a odejde na odpočinek.

Nikdo ji tam nezná

S jejím zdravím to není nejlepší, poslední dobou byla stále nemocná a rušila představení. Třeba se odstěhuje jen načas, aby nabrala síly.Ovšem může se jí v cizině zalíbit. Přece jen prý vždy snila o klidném životě v zemi, kde ji nikdo nezná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden