Moje šťastná hvězda

Eva Holubová: Udělala osudovou chybu?

Loni v létě šokovala své obdivovatele, odpůrce, ale i kolegy videem na sociální síti, v němž odhalila téměř vše za svého těla. Nyní se prý zase ráda svléká do spodního prádla. Neváhá na sebe obléct krajkové podvazky, tanga ani jiné erotické prádlo.A dokonce se tím ještě chlubí! Dcera Karolína (24) se za ní ale nestydí. Naopak. Matku ve všem, co dělá, podporuje, a na sociálních sítích jsou dokonale sladěná dvojice.

Už to není, co to bývalo

Čím dál častěji se známá herečka nechává fotit v luxusním oblečení.Přátelé říkají, že jí role modelky přirostla k srdci až v posledních měsících, kdy výrazně zhubla. Začala prý propagovat různé knížky, kosmetiku nebo módní značky a víc než herectví ji nyní zajímá, kolik má fanoušků na sociálních sítích.Co se s ní stalo? A proč raději tráví čas natáčením videí a focením, než se svými přáteli?

Trápení kvůli kamarádovi

Divit se nestačí ani její nejlepší kamarád Bob Klepl (60). Dříve po každém představení chodili na kávu nebo na večeři, od minulého léta se prý tak nestalo ani jednou jedinkrát.Nikdo však neví, zda za to mohou Kleplovy psychické problémy nebo nové zájmy Holubové. Možná to bude ale obojí. Jak jsme se dozvěděli od jejich společných kolegů, Holubová dost těžce nese, že Klepl už není, co býval.Po letní autonehodě se v něm něco zlomilo a uzavřel se do sebe. Navíc ho stále tíží následky z autonehody, kvůli kterým mu prý dělá obrovský problém odehrát třeba dvouhodinové představení.

Spory s kolegy?

Je známo, že ti dva se kdysi rozhodli, že až skončí jeden s herectvím, skončí i druhý.Tak moc jsou si blízcí. Jenže herečka si možná myslí, že Klepl brzy s herectvím skončí, a tak si nejspíš hledá únikovou cestu, aby až skončí s herectvím, nezůstala úplně bez práce. Jiní ale zase mají za to, že už ji samotnou herectví nenaplňuje tak jako dřív a hledá si nové možnosti.

Dokonce se prý říká, že má nějaké spory s kolegyněmi z divadla, kde aktuálně hraje. S jakými, to se neví, a navíc ani sama herečka takové spekulace nepotvrdila. Příznivců herečce však přibývá jen z té mladší generace, ti starší za první nebývají na sociálních sítích anebo nemají pro novou hereččinu zálibu pochopení.

Dělá si ostudu

Dokonce se prý lidé zlobí, že se herečka k něčemu takovému, jako je sdílení svého soukromí na sociálních sítích, vůbec snížila. Problém však není až tak sdílení fotografií jako videí. Na některých z nich totiž vypadá, jako by zase začala pít.

A to má přísně zakázané. Občas jí prý není vůbec rozumět, někdy mívá zarudlé oči a jindy zase na videu není skoro nic vidět. Herečka se prý ale odvolává na to, že dané sociální síti ještě příliš nerozumí a teprve se s ní učí zacházet.

Příliš mnoho otázek

Víc rozporuplných názorů a rozpaků snad Holubová nikdy dříve nerozvířila. Chce snad do šedesáátky stihnout to, co se jí doteď nepovedlo? A jak to má s Kleplem? Rozkmotřili se, nebo za všechno může Kleplův zhoršený zdravoní stav a pochroumaná psychika? Vznáší se nad ní až příliš mnoho otazníků, ale jedno je přeci jen jisté.

Příznivců jí rapidně ubývá a ti mladší, kteří jí přibyli, dlouho nevydrží. Svět sociálních médií je pomíjívý, a tak si hereččini přátelé i kolegové myslí, že dělá velkou chybu. Každý si ale musí na tohle přijít sám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden